- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
No próbaképp lemértem a hűtőbordát egy külső madzagos digit hőmérővel (ilyennel, csak egysoros: [link]) - az érzékelőt a tüskék közé, lehető leglentebb raktam, itt a borda 59˚C-os volt (már ment legalább egy órája). Összehasonlításképp lemértem a másik gépemet, amin egy nForce4-es chipset van az adataimnál lévő konfiggal - ezen egy kék zalman tüske van, amit az elöl lévő 12cm-es venti levegője is ér - ez 56˚C-os volt. Mindkét adat terhelés nélküli érték.
Hát talán kicsit para, főleg, hogy maga a chip ugye még melegebb. De ha abból indulok ki, hogy a nF4-es gépemet jobban szoktam terhelni (pl. játékok), és már megy évek óta, ezért talán nincs mi miatt aggódni. De hosszabb távon azért raknék a környékére egy szellőztető ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest