Aktív témák
-
guest
veterán
Egon: ''...és veszel egy 1.6A-t vagy egy 1.9-es NORTHWOOD magos Celeront.'' láttál te már Northwood magos Celeront?????? bocs, nem kötekedni akarok, csak...
-
guest
veterán
Na akko megin én vagyok az első guest 150 körül mit vegyek plz help amugy nemtom mér de 3dmark 2001 ben default 3500 ami szerintem ettől a vid kártyától nem rossz.... Na de most segítsetek mer nem akarok megin rák..rni AMD v Intel, Via v. INtel , DDR v. Sd... szóval plz help
-
guest
veterán
válasz
andorpapa #16 üzenetére
Sok alaplapot lathatsz, biztos tobbet mint en:))) Szerencsetlen.....
Szaladj mar fol az msi forumara, olvasgass bele! mondjuk mit szivnak emberek pl. a sys 645-ossel.
Sokat er a featura lista.... Orulj neki... A Dell meg hulye, azert dobta vissza az msi koszlott demo alaplapjait, es dolgozik tovabb intellel ugye? Amugy ha van idod, esetleg gyonyorkodj az msi 850-es alaplapjainak nyakjaban, tanitani fogjak a muegyetemen, mint negativ peldat.
Vagy nezegessed a 845G-suk eredmenyeit, ahol pont egy intel D845GBV ver ra 50%-ot q3 alatt.
Nevetseges, hogy egy mobo erteket az hatarozza meg nalatok, hogy lehet-e vele procit huzni. -
guest
veterán
Flash mennyi a cpumark 99 -ed?
-
guest
veterán
És mennyit legyen pofám kérni a lapért me én k olcsón vettem de új?
-
guest
veterán
Ja és ha sima P4 et vágok bele?
-
guest
veterán
Ha az alaplap más lenne és meghúznám akko sokat javulna a dolog?
-
guest
veterán
Ja és ki tud segíteni hogyan tudnám húzni jóhiszeműen megvettem az intel alaplapot de FSBt nem lahet állítani csak azt ne mondjátok hogy ígí jártam..........
-
guest
veterán
Asszem ezt mexivtam bár lehet van még remény szóval Intel D845BG alaplap (intel márka)+ 1.7 Cerka + 256 DDR + Asus V6800 3d mark 2000 :5000 pont ez nemtom mennyit tudna változni jobb videokártyával mert ugyanezzel a videokártyával meg celeron 850/1200- zal is ennyit hozott vki tud segíteni vagy így jártam?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest