- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
subaruwrc #4841 üzenetére
Bootolható memtest megvolt, a DOS féle képernyős, ahol minden kék.. reggel még lefutott, mostanra már teljesen kék a képernyő, be sem jön. Semmilyen slot cserével sem, win alatt kifagy a gép 1 perc után. Fotóztam jópár kék képernyőt ma, beszúrok párat a végére. PIN elég a 8-as, az alaplapi könyv szerint vagy 8-as, vagy 8-as 4-es (de ott is csak 2x4-et használ valójában).
Az elképzelhető mindent megpróbáltam. Bios upgrade, downgrade, default settings és finomhangolt, Ai Suiteból. RAM ki/be összes, RAM slot csere, RAM egyedül, másik RAM. SSD, másik SSD, HDSentinel healthy. VGA be/ki. SATA SSD, M.2 SSD. Windows pendrive, eredeti win pendrive, rufus, memtest.
Minden fail. Bebootol a Win10, egy perc akár üres asztalon: kékhalál. Hozzá sem kell érni. Táp EVGA Supernova G2 850W, MSI GTX1070, 8x4GB HyperX Predator 2666Mhz, Samsung 950 M.2 Pro.
Az egészben a legszarabb, hogy az egész konfig tegnapig működött, aztán játék közben kékhalál.. újraindit, játék.. kékhalál.. utána már játék se kell és kékhalál.. új win, kékhalál. Különböző SSD-ken is. memtest már le se fut, menüválasztás után full kék képernyő, zéró szöveg.
Win Event log nem képes rögzíteni semmit, derült ég ből a villám, bootkor csak azt tudja rögzíteni, hogy unexpected shutdown.
Nemsokára szerintem be sem kapcsol. Elállok a vásárlástól.
Este már (memtest, mindig ugyanez, újrahúzott pendriveval is):
Többet már fel se töltök.. meguntam a kéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged