Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
KillerKollar #2271 üzenetére
Mx 350 power végre valami értelmes igp...kezd alakulni 5-6 év és a legalja 1050ti szintet elérik
-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano #2242 üzenetére
Nézd el nekem, engem sosem érdekelt a fogyasztás , a milyen áron és a hány %. Én egyszerű gyerek vagyok jobb vs nem jobb. Nekem a jobb untig elég.
-
Crytek
nagyúr
válasz
DudeHUN #2237 üzenetére
Mi nem igaz?
Kifejtheted.. esetleg hozzhatsz laptop árakat kérlek hozz is mert én 5 év alatt ne találtam olyan amdset ami olcsóbb volt és egy szinten volt erőben mint az intel+nv páros...
Akkor még nem megyek futni ezt még megvárom.GeryFlash: Ez jó videó hoztad a drágább amd-t és intel fölénye látszik itt is.
-
Crytek
nagyúr
válasz
DudeHUN #2235 üzenetére
Nem akarok kötözködni ez nem a topik.
Én ha prociról beszélek játékról beszélek én a gépen csak játszom ahhoz nézek mindent. És ebben toronymagasan jobb az intel ki tudja még meddig még így látszólag félholtan vergődve is.
A mobil frontot meg hagyjuk mióta kb laptop létezik az intel + nvidia kombó erősebb és olcsóbb mint az amdcske... De ha te ott is 24/24 be videót akarsz vágni akkor amdzzél nyugodtan.
OFF VÉGE! -
Crytek
nagyúr
Az csak szemléltetésképpen írtam, hogy haknizik az ellenoldal a 7nm-el meg fikázza az intelt ,hogy csak 14+++++++-on van és lám a decsudajó 7nm-essel se verik oda az elavult őskövületet. Én lennék a legboldogabb ha végre elkapnák a 9900k-t sőt meg is vernék azt játékokban
-
Crytek
nagyúr
válasz
tom_tol #2200 üzenetére
Translate:
"A jelentés szerint a releváns források rámutattak, hogy az Intel 2021-ben megkezdi a TSMC 6 nm-es EUV-folyamatát saját fejlesztésű GPU-k és chipkészletek előállításához. A fő ok, amiért a TSMC-t GPU-k előállítására használják, az, hogy a GPU-k előállítása viszonylag egyszerűbb, mint a CPU-nál, és a TSMC szintén nagyon tapasztalt a GPU-gyártásban. A hivatalos Intel adatok szerint az Intel saját fejlesztésű Xe architektúrájú DG1 független kijelző-GPU-ját saját 10nm-es technológiájával használja, és 2020 végén lesz elérhető.
Ez 96 végrehajtási egységet tartalmaz, összesen 768 maggal, alapfrekvenciával 1 GHz, gyorsulási frekvenciával 1,5 GHz és 1 MB. Másodlagos puffermemória és 3 GB-os kijelzőmemória, maximális energiafogyasztása 25W. A külső teljesítmény szempontjából önmagában az Xe-alapú DG1 az Nvidia GeForce GTX 1050 és a GeForce GTX 1650 között van.Noha a DG1 helymeghatározása nem csúcsminőségű, a jövőben lesz egy új generációs DG2 független kijelző GPU-termék, amely becslések szerint a DG2 nagy teljesítményű GPU lesz. A korábbi piaci hírek szerint az Intel DG2 a TSMC 7 nm-es technológiai technológiáját fogja használni, ám a piaci hírek szerint a TSMC 6 nm-es EUV-folyamatát alkalmazhatja. Az Intel azonban 2021-ben azt várja el, hogy a 7 nm-es technológiáját tömeggyártásban fogják gyártani, és a tisztviselők már bejelentették, hogy az adatközpontok számára a Ponte Vecchio gyorsító kártya saját 7 nm-es folyamatát fogja használni. Abban az időben tudják-e egyesíteni az Intel és a TSMC az új oldal felvételét az Intel független képernyő-GPU gyártására, amelyet tovább kell fejleszteni." -
Crytek
nagyúr
Hova erőltesse? Programokhoz vannak milliárdért szörnyek a játékoknál meg kb 2 kezemen meg tudom számolni mi az ami kihasználja a 8 magot...
Majd talán 2020 végén a konzolok miatt alap lesz a 8 mag kihasználása. De mondjuk a játékokban zéró fejlődés amiért tekerni kéne mert fizika az halott gyakorlatilag .
-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano #2136 üzenetére
Lehet lemaradtam valamiről. De kit érdekel ez ha "teljes értékű" windows 10 nem fut rajta csak hozzá butított verzió? Vagy ezt már megoldották? PC-s játékok mennek rajta már?
-
Crytek
nagyúr
válasz
s.bala31 #1930 üzenetére
Részben igaz...de aki meg only 4kban gondolkodik annak nem kell 220ezres cput venni... Sok teszt előtt le a kalappal de komolyan..i5 6600k-t és is i5 7600-ast is beletettek sokba és 4K-ban elég röhejes a kép
Amiről mindig is beszéltem...de örülök ,hogy 345ezre teszt megerősített + máig nem értem amit tény ott van 675 ezer oldal lehozza hogy nem fogják fel az emberek
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano #1743 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Kegyetlen sok tesztet láttam ahol az alap k-s procik alapon elverték a szénné húzott Ryzeneket amik ugye több maggal /szállal is mentek.... Szóval amit írtál egy centit se igaz mindenhol... Még hosszú az út az amdnek hogy verje az intel ,mert ugye ők sem fognak leállni...Én örülnék a legjobban ha végre akár clock to clock egy szinten lennének...
-
Crytek
nagyúr
IGP fejlesztés mikor lesz arról van valami info?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
SECTORnooB #1508 üzenetére
Ajánlom neked a pl a gamegpu tesztodalt + a félút fogalmát keresgéld
A -20 -30 fps és -2 -4fps nagyon nem féltáv -
Crytek
nagyúr
válasz
SECTORnooB #1505 üzenetére
A számokon azt látom az 1070 előnye a 980Tivel szemben elenyésző,nem ritka az olyan eset sem amikor előrébb van a 980Ti. Tudom hiszen mindig szállítom a friss game teszteket a vs topikba. Kanyarba sincs az 1060 van hogy 30+ fps a lemaradása...
-
Crytek
nagyúr
válasz
SECTORnooB #1502 üzenetére
Nem azért mert nekem is az van...,de inkább kb 1070 egál -pár % mintsem félút ....pláne nem egy gyenge 1060-hoz képest..
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
7900X review elég gyér teszt de majd csak jönnek az értelmesek is..
-
Crytek
nagyúr
Z170-es lapommal ne is álmodjak ilyen 8-10 magos cpukról? Új alaplap kell mindenképpen?
-
Crytek
nagyúr
Egyre több cím.... Majd ha minden game totálisan kihasználja a 6-8-10 + magokat csakis akkor lesz érdemes váltani. Amíg 3-4 game szüttyögése van csak még véletlenül sem éri meg. 4-5 év még azt jóvilág lesz... Addigra 80k-ért olyan 16 magosokat szórnak majd bokánkat fossuk iszaposra.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Lemaradtam tablet fronton... A Cherry Trailnek mi lesz a leváltoja vagy már van?
-
Crytek
nagyúr
Amúgy arra nyilatkozott valamit az intel hogy a csúcs IGP-s cpu-t miért csak laptopokba adja ki?
-
Crytek
nagyúr
Jobb teljesítmény, hosszabb üzemidő: lehengerlő lesz az Intel új chipgenerációja
Októbertől? Pff én már azt hittem augusztusban atomtesztekben úszkálunk majd
-
Crytek
nagyúr
Bárcsak egyszer már megélném ,hogy egy IGP-s procit is VGA ként is tesztelnek 10+ játékkal...
-
Crytek
nagyúr
Azért arra kiváncsi leszek hogy sima egy monitoros full hd-ra mikor lesz nagy ugrás grafikailag vagy akárhogy , hogy egy 1000 éves i5 2500k már ne legyen elég.
Kb egy helyben toporog ez a proci szekció de komolyan. Az egy dolog hogy lehet már venni 300kért is procit ,de egy i5 2500k tökéletesen kiszolgál mindent (nem 4K, nem 3 monitor, nem VR szemüveggel)
-
Crytek
nagyúr
válasz
CsonkaImo #1015 üzenetére
Zen az CPU tudom ,debil azért nem vagyok.
390-390X nem érdeke annyit úgysem fogok soha VGa-ra költeni mint amennyibe kerülnek majd.Igazából a 380X érdekel mennyire lesz 290X átnevezés ha szinte full ugyanaz lesz akkor nem lesz VGA-m egy jó darabig. Mert 970-et nem akarok az sok helyen kevés ahogy a teszteken nézem a 980/ 390/390X atom drága és nekem nem érnek ennyit.
-
Crytek
nagyúr
Nem azért várok ,mert szart akarok venni 750ti-t meg vegyen a halál.... Full HD "max" grafikához akarok gépet.Még kijön most a Witcher 3, megvárom a Batman AK-ot azt eldöntöm veszek-e idén valamit vagy sem.
Inkább a nem felé hajlok mert mint az AMD Zen-je és mind az NV pascalja érdekesen hangzik.Nem sietek sehova és a játékaim sem mennek sehova -
Crytek
nagyúr
Nem is tudtam ,hogy van személyi bankárom. Pénzem van mindig is volt mindig is lesz mivel megdolgozok érte és mivel a 85%-át mindig félre rakom 10 éve akár hetente vehetnék új gépet. De mivel pc fronton a 300ezres gépen már fél év múlva butitgatni kell a grafikát (hála a féreg gyártóknak) ha én lennék a leggazdagabb a földön se vennék.Ennyi és nem több.
-
Crytek
nagyúr
Valami bajod van ezzel?Te spóroltál meg 6 upgrade nélküli év alatt pénzt vagy én?
Akkor és azt fogok venni amit és amiket érdemesnek találok rá.
Többször bizsergett már a kezem a GTX 970 miatt pl és a most érkező game-ek bebizonyitják rettentő jól döntöttem ,hogy nem vettem meg azt a "gyenge" VGA-t. (Az meg kicsit sem érdekel, hogy játék hibája mert optimalizálatlan)
Ha 300K-ért upgradelek legalább fél évre legyen elég a full HD maxhoz majd.Szóval ha érdemi dolgokat látok ami erre alkalmas lesz váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest