- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Tisztességes előrelépés lesz az új Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Ez volt már (más oldalon), de a Te híredről van egy link ide:
http://www.pcfrm.com/intel-i7-6700k-vs-i7-4790k/
Itt is a ~15%-ot mutatják, lehet hogy tényleg meglesz?Már csak az a kérdés, hogy mennyibe fog mindez kerülni.... főleg a DDR3L ramok.
-
nagyúr
válasz regener #1025 üzenetére
Épp ma olvastam ezt.
Láttam más előtesztet is,ahol az 5820K teljesítményét nyaldossa.
Mondjuk nekem ez az érdekes benne:
[link]
Hová lettek a nyákról a dolgok ?
Pasztázás még mindig elég gyengének néz ki.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz regener #1072 üzenetére
Igaz, a 4790K pl 5,5GHz-cet tudott léggel a megjelenés előtt....
[link]Egyébként én most váltottam a közel 3 éves 3770K-mat, egy 4790K-ra, ezt is csak azért mert sajnos megadta magát szegény. Az előrelépés egyenlő a nullával, és úgy néz ki ez a Skylake-el sem lesz másként. Most egy darabig nem cserélek, az biztos, 3770K is maradt volna még sokáig....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Chiller
őstag
válasz regener #1080 üzenetére
Naja, ha így nézd, akkor talán, de ki vesz 4 GB ramot?
Új gép építésénél 16GB a minimum.HyperX 16GB FURY DDR3 1866MHz CL10 30 rugó, a legolcsóbb fapados dzsunka (CRUCIAL 16GB DDR4 2133MHz CL15) meg 40 rugó. De egy hasonló kategóriás DDR4 inkább 45.
Azért 33%-50% különbség az nem is kevés.
-
-
nagyúr
válasz regener #1087 üzenetére
Lattam ezt a lapot...
vmiert nem keltette fel az erdeklodesemet.Egyenlore szimpatikusabb egy M7 vagy egy ACK M9.
Amugy csak azon fog mulni milyen hangulatban leszek eppen amikor megjelenik a Z170 szeria.
Nekem csak az a fontos,hogy idoben megjelenjen.
Ugyanis en erre varok.
Eladtam a procit es nem tervezek ujabb 1150 procit venni.
Jelenleg nincs mukodo gepem,es enelkul nem is lesz.Remelem nem kell vmi kis gepet vennem az eseteges csuszas miatt.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest