- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Petykemano #2526 üzenetére
* köszi bőven elég is volt ,hogy egy radeon van a tesztben ami játékra nem való az intel mindig is az nvidiát használta jól ki. Ha megnézel a youtubon pár tesztet akkor látható az ,hogy kb 10 játékból 5-6 játéknál az intel hozza a formáját.
nekem volt 5900x egy nagy retek volt el is adtam az egészet,bizsalmat szavaztam a nagy teszteknek és a technologia fejlödésnek ,de közel nem tudott annyit mint ahogy azt sokan harangozzák.
Az 5 év stagnálás nem tudom mire érted ,úgyan úgy hoztak procit ki az ,hogy most finomították meg csiszolták azért volt bennük még egy kiss extra ha ez nem így lett volna akkor már régen lemaradtak volna a többiekhez képest mint a borra való,most meg van egy elég rendes ütökártya a kézben amivel hosszabb távon sokkal jövedelmezhetőbb lehet az üzlet.Ez az én véleményem pontosan mi történt velük nem lehet tudni amit kiadnak a médiában meg szivárogtatnak ezeket sok esetben nem kell elhinni.
2022 H2, Intel 4: Previously known as Intel 7nm. Intel earlier this year stated that its Meteor Lake processor will use a compute tile based on this process node technology, and the silicon is now back in the lab being tested. Intel expects a 20% performance per watt gain over the previous generation, and the technology uses more EUV, mostly in the BEOL. Intel’s next Xeon Scalable product, Granite Rapids, will also use a compute tile based on Intel 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest