- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Tán akinek van rá pénze és megteheti , attól hülye ? Mi van azokkal akik 50% pluszért majdnem dupla annyit fizetnek mint pl a 2080Ti esetében. Egy jó ideje már nem az ár érték arányról szól a dolog főleg ha intelt veszem alapul. Induló ár + mire ide hozzánk elér. Én kb 180~200kra számítottam. Szerintem meg az a hülye aki várja a csodát. Várogat - lesi a best buy cuccokat közbe nincs normális gépe ami kell neki mert hátha majd egyszer akcióba behúzhatja 20kval olcsóbban
Nem azt mondom tök jó dolog akciókat figyelni stb... én is szoktam de ha valami kell akkor kell , kész. Továbbá mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz.
Lehet majd pár hónap múlva esik 10-15kt az ára és addig mit csináljak ? Malmozzak az ujjaimmal ? Az ügyfeleimnek is ezt mondom igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged