Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Razermazer
őstag
válasz
Gyula84 #17182 üzenetére
Evvel én is voltam így, egyik nap jön egy e-mail hogy htpc tuningolásában tudnék e segíteni. Hmmm mondtam az illetőnek természetesen, írja meg a problémát hátha nátha. Itt megjegyezném, hogy leírtam hogy minek is kell tuningolni egy htpc-t. No a lényeg az, hogy a végére odabiggyesztette, hogy nem ingyen kérné. Én meg odaírtam, hogy ingyen adom
a tanácsot és a segítséget. Azóta se keres fel, lehet megsértődött hogy ingyen dolgozom a fene egye meg
kellett volna kérnem egy két túró rudit
-
NFree
addikt
válasz
Gyula84 #12184 üzenetére
Én gigát UD3R/P ajánlanék , de a te szuvenír jogod mit veszel, Asussal nekem nem volt jó tapasztalaom, sima p5q
de amelyiken van 16 fázis azzal mennek szépen, p5qe, delux, persze nem lehet fsb rekordokat lőni de a 4ghz meg szokott lenni.
Esetleg még valami "dfi" csoda de azokat én speciel nem ismerem de mennek azok is nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Vadiúj SSD-k!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest