- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz Gyula84 #17270 üzenetére
hermanyi itt van és megrendelte az Alpenföhn Matterhornt 10 gurigáért és nagyon vár rá
február elején érkezik zsír új csomagolásbanTesztnek igaz 7 es szorzóval de az 500 megvolt amit utána stabilizálni is tudtam mind IBT mind Prime alatt
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Razermazer
őstag
válasz Gyula84 #17182 üzenetére
Evvel én is voltam így, egyik nap jön egy e-mail hogy htpc tuningolásában tudnék e segíteni. Hmmm mondtam az illetőnek természetesen, írja meg a problémát hátha nátha. Itt megjegyezném, hogy leírtam hogy minek is kell tuningolni egy htpc-t. No a lényeg az, hogy a végére odabiggyesztette, hogy nem ingyen kérné. Én meg odaírtam, hogy ingyen adom a tanácsot és a segítséget. Azóta se keres fel, lehet megsértődött hogy ingyen dolgozom a fene egye meg kellett volna kérnem egy két túró rudit
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
NFree
addikt
válasz Gyula84 #12184 üzenetére
Én gigát UD3R/P ajánlanék , de a te szuvenír jogod mit veszel, Asussal nekem nem volt jó tapasztalaom, sima p5q de amelyiken van 16 fázis azzal mennek szépen, p5qe, delux, persze nem lehet fsb rekordokat lőni de a 4ghz meg szokott lenni.
Esetleg még valami "dfi" csoda de azokat én speciel nem ismerem de mennek azok is nagyon[ Szerkesztve ]
vga
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-10600KF Processzor
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- AMD A10-7800 4-Core 3.5GHz FM2+ Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz