Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kétmagos verziót alapul véve (amilyen nekem is van) semmi anomália nincs, problémamentes a Xeon.
Most már érdekel, hogy egy AB9 QuadGT-ben mekkora eséllyel lenne meg egy ilyen CPU-val a stabil 3.2 GHz? (stabil = 24/7-ben 100%-ra terhelve)
(Tudom, nem a legújabb lap, de nekem nagyon bejött, így az IX38 QuadGT megjelenéséig nem is tervezek cserét.)
Vízzel hűteném, jófajtával. Még ha alapvetően nem is szimpatikusak ezek a mostani négymagosok, azért Rosetta alatt csak odaverne egy ilyen...kacérkodom a gondolattal...bár nem...bár de. Na majd meglátjuk.
Ez a 4x2MB remélem csak elírás, s 2x4MB lesz az a cache. -
Achill3uS
nagyúr
semmi különbség nincs a ''rendes'' Core 2 Quad-ok és a Xeon kódnevü Kentsfield-ek között..
ugyanugy támogatja őket minden lap.. viszont árban drágábbak mint egy Q6600, én biztos nem vennék X3210-et ha azon az áron Q6600-at kapni, mert ha mondjuk jobban is húzható darabot fogsz ki, jóval magasabb fsb-t kell elérnie azonos órajelhez, mivel alacsonyabb szorzó.. és hadd ne mondjam a Quad procik ''ellensége'' a magas fsb
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
légyszi tedd már off-ba amiket irsz, ez azért nem a témához kapcsolodik
thx..
igen, folyoviz alá teszem, hogy lemossam róla a szmötyit.. mi baja lenne? ez nem kockacukormegtörlöd, megszárítod, és kész, 1-re érdemes figyelni, a kupak alján van egy vágás minden procinál, ott esetleg befolyhat pár csepp viz ha az fölfelé néz, szoval a vizsugárnak ellentétesen nézzen.. ennyi.. jo munkát
mod: ja de várj, már akkor is vizes lesz amikor polirozod, lehet nem volt egyértelmü ahogy irtam, de vizes alapon kell polirozni
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
nem éppen igy kell
üveglap stimm, de én 4 féle csiszolóvászont ajánlok (helyesebben vizes polirpapir-nak hivják), 600-assal kezded, és addig sikálod, nem finoman, nyomd rá rendesen, mert kül soha nem lesz egyenes, körkörösen, vagy egy-egy irányba mind1, majd rááll a kezed, aztán ha már kb eltünt a szürke eloxálás mindenhol és csak a rezet látod, jöhet az 1500-as, 2000-res és egy kis tükrözéshez a 2500-as. utána csap alá vele, megtörlöd, én meg is szoktam hajszárítózni egy kicsit, aztán mehet is a gépbe.
ihs lapping - [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest