Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Nem a táp hibája most már tuti...valszeg a lap nem bírja FSB-vel megtámogatni a procit....Órákig futott az orthos 9-es prion small fft... Elindítottam BOINC-ot 5 perc alatt fagyott...Amint jobban memo igényes feladatot kap megpusztul... 1,65-re meg nem akarom még vízzel sem felnyomni az NB feszt mert előbb utóbb 7/24-ben úgyis megpusztulna...Azért egy 1 éves laptól nem rossz teljesítmény ,hogy 3,4 Ghz-et megy benne a Quad 4*1 giga memoval...A proci feszt 1,45-ig emeltem már a B3-mal is és ott is stabil volt minden 3,2-n...Aztán onnan léptem vissza 1,35-re mikor láttam ,hogy a proci agyon melegszik 1,45 mellett...
A Zen egyébként a Peak értékeket tudja stabilan is folyamatosan,sőt egy picivel többet is...16A-rel simán lehet számolni mindkét ágon...Van itt a szekrénybe egy Didyman által tuningolt Zen is ,az 19-19A áganként és 560 Watt
Természetesen ez vizesítve lesz azért lett így megengedve mindkét ág
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- Projektor topic
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest