- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Házi hangfal építés
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985 #25542 üzenetére
Első mondatom kissé nevetséges volt
2 műszak 2 óra alvás
Na de most koncentrálokVRM-ek fölött van közvetlenül a táp 12 centise, és szívja el a meleget, lehet, azért is csak kézmeleg körüli a hőfokuk.
Én kaptam egy olyan információt, hogy load 1,3625V amit max adhatok neki. E fölé semmiképp ne menjek.
Ez még bele is fog férni szerintem... épphogy..Kifelejtettem hogy a BIOS verzió a legfrissebb, azaz F4-es.
De igazából nem sok mindenen változtat, csak lábjegyzetproci szintén G0-ás stepp
Léghűtéssel én is próbáltam ezt a (gúnynevén) Quazán-t. Egy thermaltake sonic tower lógott rajta, egy 12 centis ventivel a lamellák közt, szintén 12-es mögötte a házon, és a táp 12-ese pont felette. Így is a 8x400-at 71 fokon tudta csak tartani load.
Ekkor kapott egy új oldallapot a ház, és beleraktam egy 20centis TT ventit. 68 fok
Megelégeltem, "Így nem mehet tovább!"
Jött a vízhűtés, és lám egy csoda Szerk: Ez alap órajelen ha jól emlékszemHa összehasonlítom az eredményeidet az én eddigi "eredményemmel" akkor arra következtetek, kevesebb fesz is elég lesz hogy stabillá tegyem a 9x400-at. Persze ez csak elmélet.
Azóta is a Q6600-asod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest