Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Én már nagyon rég kezdtem ezt az egészet, túl régen, én még jumperelgetéssel kezdtem, commodore 64-el kezdtem
, aztán szépen sorjába 286, 386, 486 (ezek különböző típusai), P1, P2, P3 és így szépen sorjában, AMD vonalon K5, K6, K7 és ez is így szép sorjában, emlékszem amikor az A64 bejött nagyot ütött csak nem volt egy tuningbajnok cucc.
Én örülök, hogy minden digitálisan van vezérelve, az agyamra ment a jumperelgetés!
(modjuk a digitális cuccoknál több a hibalehetőség).(#24563)Crank467: na örülök, hogy sikerült a 3ghz-en túl lépned ha csak egy picivel is, hőfokok game alatt? Egy Prime95 Large FFT alatt?
Ha a hőfok Prime-el terhelve (large FFT vagy Blend) 70 fok alatt van és a teszt megy hiba nélkül 15-20 percet akkor tovább emelheted az Fsb-t, monduk menjél kettesével 342,344,346....., szóljál meddig jutottál, aztán fojtatjuk a dolgot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, aztán szépen sorjába 286, 386, 486 (ezek különböző típusai), P1, P2, P3 és így szépen sorjában, AMD vonalon K5, K6, K7 és ez is így szép sorjában, emlékszem amikor az A64 bejött nagyot ütött csak nem volt egy tuningbajnok cucc.
(modjuk a digitális cuccoknál több a hibalehetőség).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az értékeim meg tudtad nézni azóta?