- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
-
jugeen
addikt
még ha nem is tudja mi az a BIOS, könnyen rá tud jönni, csak el kell olvasni a POST képernyőt. abban igazad van, hogy nem kell OCmájsztróskodni, de csak nézz körül, hogy itt a PH-n is mennyi van. ennek függvényében talán igaza van kollégának. még ha a tuninghoz nem is kell szakértelem, türelem és józanész annál inkább.
-
katt777
félisten
Teljesítményt. 6000+ 3,2GHz-en 24xx pont, E8400 3 GHz-en 28xx pont. Ráadásul utóbbit 4GHz-ig is lehet tuningolni. AMD-vel tököm tele, hogy láttam, mennyire szánalmasak a Phenomok is. Visszatérek Intelre, aztán akkor majd megint az AMD lesz gyorsabb, ahogy volt ez anno fordítva.
EP35-tel megbarátkoztam már. P v. R miért jó nekem? P a CF-es, ha jól rémlik, de csak 16+4X, de ha dx10.1-ben is kijönnek az nV karik, és elverik az AMD-t (amire jó esély van), akkor én már nem variálok CF meg SLI ügyben.
A helyi boltok munkatársainak ismeretében nem biztos, hogy hamar lenne frissített bios-os lapom. De az EP35 állítólag alapból OK. DS4-ek ára húzós. Annyival jobbak?[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Zé_Mester
őstag
mindenki tudja hogy az ilyen egybevegyített dolgok, mint a P5KC meg hasonló társai nem vezetnek semmi jóra. egy lap vagy ilyen vagy olyan.
próbálj ki egy P5K-t vagy egy P5K-Premiumot. azok nem rosszak.
a Vdrop meg kb 2 perc és el is múlt, csak rá kéne szánni egy kis időt, nemde ??más : megérkezett ma a Gigabyte GA-P35-DQ6 lapom.
hát mint mondjak, jól megszopatott így első nekifutásra már a hülye CrazyCool szarsága is, mert nem tudtam feltenni sehogy az ASUS hűtőmet. úgyhogy szétbombáztam a lapot.
aztán jött a másik problem, a keret nem fért el akárhogy a nagy HP rendeteg miatt. na mondom f@sza, mi lesz még. aztán összeraktam, szépen minden cakk-pakk.
erre kapcsolnám be : elidnul, pár másodperc után OFF. aztán megint be aztán ki. ezt sztem a végtelenségig játszotta volna. azt hittem kib@szom az egészet a 3.-ról.
hiába vettem ki az elemet, meg cmosclear meg ilyenek, semmi.
na mondom remek, akkor tuti bios. kerítettem egy másik procit (E2140), azzal szépen be is indult. BIOS frissítés, utána vissza bele az E8200.
így mostmár megy rendesen.
még tuningot nem néztem, de már most utálom ezt a lapot, akármennyit is megy majd benne a proci. úgyhogy 1 hétnél nem adok neki többet, aztán pápá.na majd re eredményekkel is, addig legyetek jók
-
Tibiajax
nagyúr
igen..szoval, én is vagyok ezzel, pontosan. gigát nem akarok, sosem tetszett. dfi bszottul jol néz ki, a lanputrik állitolag jok is, de rohadt drágák, itt irja Keldor is, h mennyire sokba került, szavai mögött az irrreális ár/érték arány-gondolatot vélem felfedezni..
Ez a dfi meg, amit linkeltem, elég faszának tünik, nem is drága, nánikánál legalábbis.. kérdés, nem gagyi -e netalán.. egyszer már szptam a dark-csodával, soha többet nem kérek belőle.
asusbol gondolkodom a p5k-dlx-on, de egyenlöre lehet h polcra rakom a témát. hátha kijön abit vmivel...
hátha.. abitot szeressük.. -
-
Achill3uS
nagyúr
épp ezaz, hogy nem megy, csak annyit detektál a lapja...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
sztem bios support csak a baja... fesz stab ic-k minden sztem megfelelne...
valaki plz. csináljon P35-ös lapban 9x445-ön vagy 8x500-on 1M-et... valami nem stimmol nálam vagy az x38quadgt is pi bugos...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Abit már akkor sem jeleskedett a BIOS supportban amikor még úgymond friss volt az a lap. Én legalábbis úgy emlékszem,mert volt nekem is.
BTW az IX38-Quad GT sem nagyon van agyon "45nm ready"-zve MInden további teketória nélkül 9.5-ös szorzóval detektálja az E8400-at"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
keIdor
titán
Nincs akkor azon vmi mod? Nekem 0,05V-okat droppolt Conroe alatt anno az AB9 QuadGT...
Hát van olyan Wolfdale, aminek 1,10 és 1,08V a VID... nem tudom mit csinálna vele...
Nem a 965 baja, hanem az Abit/BIOS "hibája". Asus Commandoban ha jól emlékszem, akkor ott lehetett 1,1V-ot adni a procinak.3850 CF jól hangzik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 7800 x3d , 2027.11.11 ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Szerver CPU-k 4110,4114, E5-2650 V3
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest