Hirdetés
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Asszem nem húztam le senki cuccát (sőt, elismertem, hogy jó!), a te notiddal kapcsolatos hozzászólásaimban sem hinném, h leszaroztam a cuccod.
De mondd csak, mennyit is ajánlottál TE ezekért a procikért? Vagy csak nekem csacsogsz itt jobb hijján? Én legalább ajánlatot szoktam tenni (kivéve ha far away van az elképzelésemtől), és nem csak a szám jár. Ennyi a válaszom, további problémáid velem magánba várom (nagy a kukám, jöhet nyugodtan.)
[Szerkesztve] -
rrobi
senior tag
Semmi baj, hogy beírtál! Éppen megköszöntem! Nem hiszed el mennyire forrt bennem is düh! Annyira nem értem ezeket az embereket! Mégis mi lehet az az indíttatás, amitől billentyűzetet ragad? De ragadjon, csak akkor legyen annyira korrekt, hogy PÜ-ben, vagy e-mail-ben tegye meg a kritikáját!
Kösz az UP-ot!
Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest