Hirdetés
Aktív témák
-
zka
tag
az intellel azért szimpatizálok, mert ez már a negyedik intel platformos gépem, és a maga idejében mindegyik megállta a helyét, ellentétben az amd-vel, ami a k5,k6 idöszakban a béka s*gge alatt sem volt, az intelhez képest. azonkivül saját -intel- chipsetes alaplapokkal kellöen stabil és tuningbarát.
-
zka
tag
azért, már-már a megkövezéstöl tartva kicsit pontositanék az állitásodon:
intel szimpatizánsoknak: kis pénz: celeron, több pénz: pentium
amd szimpatizánsoknak: kis pénz: athlon xp, több pénz a64
ha valaki világ életében intel platformon volt, kevés a pénze és semmi kedve áttérni a másikra, akármennyire jó, akkor már ne is legyen gépe, mert az egyesek szerint egyszerüen szar? holott éppen azzal kellene foglalkozni, hogy mi mire jó, nem pedig hogy mi mire nem jó... -
[Caleb]
csendes tag
Sztem meg az szomorú amit te művelsz... :( Te itéled meg érzelmi alapon a dolgokat.... Ilyen alapon tehát be lehetne zárni ezt a topicot? Mert a juzerek esetleg az Intelt választják, nem az amd-t? Vagy ennyire s*gglyuk a könyöködön ha valaki nem az amd termékeit vásárolja/szimpatizál velük??? :(((
-
zka
tag
figy. a celeronokról nem ragadhatnak meg hasznos dolgok az emberek fejében?
akár az, hogy kinek tetszik és miért, vagy hogy kinek nem, és miért... ennek semmi köze az érzelmekhez, azért nyitottam celeronos topicot, mert celeronom van. de szerintem az lenne a legjobb, ha törölnétek az egész topicot, nyoma se maradjon
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen házat vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest