Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis villámsegítségre lenne szükségem: INNEN melyik win-es miniPC-t vennétek meg, ha nem a pénz lenne az elsődleges? Szeretném a lehető legjobb darabot megvenni a windowst futtató miniPC-ik közül.
Kösz! -
mrgergoke
aktív tag
Vensmile W10-et ismeri valaki? Most találtam Banggood-on.
-
mrgergoke
aktív tag
Szerintem a szervizben is feltétlenül ilyen körülmények között kell kicsavarozniuk, ha látni akarják, hogy elszíneződtek-e, mert levegőn nyilván el fog, akár buherálták, akár nem. Szerintem ezt automata simán végezheti, és elképzeléseim szerint nem egy nagy költség Kínában, de ez csak vélemény, könnyen lehet, hogy tévedek.
-
mrgergoke
aktív tag
Sokszor a csavarokra raknak (pl. notiknál) levegőre színeződő festéket. Nem tudom, hogy ezek is csavarral vannak-e összefogatva, de ha igen, akkor erre elég jó az esély. Speckó körülmények között lefestik, betekerik, és ha valaki levegőn kitekeri, színt vált, szerviz tudja, ha buhera volt.
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
n egy Guleek i8-cal szemezek, mert 100 dolcsi körül keresek valamit, ha jól tudom alu házas ez a darab, és van beépített akksija. Tudtok róla valamit mondani (visszaolvasva nem találtam róla véleményt), vagy 100 dolcsi körül ajánlani valami király darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 139.999,-
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest