- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrofon topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis villámsegítségre lenne szükségem: INNEN melyik win-es miniPC-t vennétek meg, ha nem a pénz lenne az elsődleges? Szeretném a lehető legjobb darabot megvenni a windowst futtató miniPC-ik közül.
Kösz!
-
mrgergoke
aktív tag
Vensmile W10-et ismeri valaki? Most találtam Banggood-on.
-
mrgergoke
aktív tag
Szerintem a szervizben is feltétlenül ilyen körülmények között kell kicsavarozniuk, ha látni akarják, hogy elszíneződtek-e, mert levegőn nyilván el fog, akár buherálták, akár nem. Szerintem ezt automata simán végezheti, és elképzeléseim szerint nem egy nagy költség Kínában, de ez csak vélemény, könnyen lehet, hogy tévedek.
-
mrgergoke
aktív tag
Sokszor a csavarokra raknak (pl. notiknál) levegőre színeződő festéket. Nem tudom, hogy ezek is csavarral vannak-e összefogatva, de ha igen, akkor erre elég jó az esély. Speckó körülmények között lefestik, betekerik, és ha valaki levegőn kitekeri, színt vált, szerviz tudja, ha buhera volt.
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
n egy Guleek i8-cal szemezek, mert 100 dolcsi körül keresek valamit, ha jól tudom alu házas ez a darab, és van beépített akksija. Tudtok róla valamit mondani (visszaolvasva nem találtam róla véleményt), vagy 100 dolcsi körül ajánlani valami király darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig + 27" LG IPS LED monitor!
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest