Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
Érdekes, hogy az "alaplap" (sokkal inkább hasonlít egy development board-ra, mint hagyományos alaplapra) driver készletében USB 3.0 vezérlőt ír, ami valószínűleg igaz is és a SoC tudja. De a nagyobb áram igény és a magasabb költség miatt minden bizonnyal olcsóra lett tervezve. Eddigi ismereteim szerint ráadásul a Pipo X7 eddig 3 különböző teljesítményű táppal kapható, amiből a 2.0A változatra sokan panaszkodnak. Nekem a 2.4A US változat van, a külső - plusz táp nélküli - winyóházakkal sem vacakol, mint a 2A változatok egyike.
Elég sok szenzort és kiegészítőt mutat, ami nincs kivezetve (pl. töltésvezérlő, COM1 port, kamera, ...). Szóval szerintem ha elég sok darab fogyott már ezekből, akkor várható lesz az igényeiteknek megfelelő. Plusz jó hír, hogy Magyarországon 2 forgalmazó is hamarosan fog ilyen minigépet forgalmazni.Azt persze hozzá kell tenni, hogy 1GB RAM és 16GB háttértár csak büntetésnek jó, nem szabad megvenni. szerintem
-
envagyok
veterán
Én is a GB lant és az usb 3.0-át várom
Az ASUS T100 transformerem tudja, de az túl drága erre a célra, az inkább laptop. Ahhoz vettem egy usb 3.0 hubot gigabit lannal, tuti jó, csak hát nem 30000 forint
Egyébként itthon is kapni hasonló jó áron cuccokat, és azokban még érintőképernyő is van.
Én ausztriában vettem 2 év garival 33-ért 7-es tabletet z3735 procival, vettem hozzá olyan USB hubot, ami tölti is, és csinál 4 db USB csatlakozót plusz van HDMI kimenete.
Szóval ha akarom rákötöm TV-re/monitorra, rádugok egy usb-s vagy bluetoothos billentyűzetet, és vagy wifin vagy 100mb-es usb-s hálókártyán meg a netet.Azért gondolkodom egyedül az eladásán, mert nem usb 3.0 van rajta, és a műholdvevő 2.0-ás usb-s kártyám hub után kötve nem igazán jól veszi a HD-s csatikat sávszélesség problémák miatt.
A másik gondom hogy a kodi nem támogatja a dual képernyőt, pedig milyen jó lenne, ha pl. nem használom a TV-t, akkor digitális képkeret lehetne, zenehallgatáskor sem kellene TV-t kapcsolni, mutatna mindent, Film nézéskor meg szintén digitális képkeret, vagy időjárásjelző lehetne. Szerintem nem lehetetlen, csak még senki sem vállalkozott rá, hogy megcsinálja.
Filmeket nekem is tökéletesen játssza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Mac mini (2023 with M2)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest