- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
kukszi1 #3859 üzenetére
Én egy kicsit drasztikusabb megoldáshoz folyamodtam.
Még a burkolatot sem távolítottam el, csak bekentem mind a két oldalát hővezetőpasztával (volt otthon bőven) és két borda közé tettem.
Mikor teszteltem Aida64-el, 75-nál raktam rá csak a felső bordát, rá pár perc múlva már csökkent is, egészen 58 °C-ig.
Mikor a végleges állapot elkészült, újabb teszt Aida64-el, de 56 °C volt a max. amit 30 perces teszteléssel (közben Youtube, böngészés) elért.
Most 3 letöltés és a Youtube megy, 50 °C. Szerintem ha nincs a borda, akkor 68-70 °C lenne.
Ha a gyártónak lenne egy kis sütnivalója, úgy alakítanák ki, hogy egy kis dobozkába is be lehessen tenni, aminek a teteje hűtőborda. Aki akarja, veszi, aki nem, az nem, de szerintem vennék.
A csatlakozók, bekapcs. gombot is neg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged