- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Gabesz84 #2452 üzenetére
Az en Synology-m mar 4 eves, es akkor is azert volt engedmenyes, mert nem volt uj design. Ha hazamegyek, majd megnezem, mi a pontos tipusa. Azert tudom ajanlani ezt a megoldast, mert bedugtam, es megy. Na jo, beleraktam a diszkeket. Most 2x4 TB WG Red van benne, meg 1x 500GB + 1x 2TB USB HDD szokott hozza csatlakozni. Nem okoz neki gondot a 7/24, es csak akkor lassul, ha tobbszaz torrent megy, SAMBA-t hasznalok, de DLNA-t, meg Plexet nem. A Synology forumban jobban tudnak segiteni, szerintem ott kerdezz ra, hogy mit ajanlanak a mostani kinalatbol, azok sokkal gyorsabbak, de nekem nincs ra szuksegem.
A media lejatszo joval razosabb ugy... ott kellett kicsit allitgatni.(#2451) interstate76 válasza tvamos (#2450) üzenetére
Persze. Minden megmarad. Olvasom a topicot, az elejeben a hutes modos reszeket, meg a mostani hsz-okat is... Azert nem allitanam, hogy naprakeszen fel tudom ondani a forumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest