Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Hány bites verzióval próbálkoztál?
Nem tudom, mi lehet nálad a gond. Én direkt megvártam, míg a Microsoft értesít arról, hogy frissíthetek win10-re, de mégsem ment, csak factory reset után. Ez lett volna a kisebb baj, de utána meg - mint írtam - a start menü döglött meg és alig sikerült helyrepofozni. Most viszont jónak tűnik: az új start menü nekem bejön, a rendszer gyors, és az összes alkalmazásom (Avast, Chrome, HD Sentinel, Kodi, Plex, Tixati, Total Commander) szépen fut rajta, amit okvetlenül fel akartam tenni. Több nem is nagyon fér rá, hisz meghagytam a droidot is, és már most is csak 1,52 GB szabad helyem van. Ill. a jól megszokott Sportsdevil kiegészítőm nem működik a 15-ös Kodi alatt, de ez nem a win 10 hibája.
Talán itt többet tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest