Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz Lifeforce #1181 üzenetére

Ja, hát gondolom én, nem véletlen, hogy a wineshez nem adnak távot, nem biztos, hogy ennek az az oka, hogy spórolni akartak, lehet egyáltalán nem akartak foglalkozni azzal, hogy működjön windows-al.
    Gondolom én nem windowst használsz rajta, de azért megkérdezem, még az eszközkezelő sem látja, mint ismeretlen eszköz vagy valami? Mindenesetre amit megspórolhatunk neked köszönhetően, abból bőven kijön egy usb-s légegér/távirányító, így aztán nem hinném, hogy ez akkora probléma, inkább elvi kérdés, hogy ha már van, jó lenne valahogy életre kelteni.

tvamos! Nem értek a lovakhoz.... fogalmam sincs, hogy ezek a programok mennyire processzor és/vagy ram igényesek, ezt neked kéne tudni, ha használod. Esetleg tényleg, tedd azt, amit írtál. 2gb-ot hagyj bent a gépben, s teszteld, de ez így nem tud biztos képet adni arról, hogy elég-e hozzá a beelink vagy sem. Avagy esetleg keress youtube-on olyan videót, ahol windows-os tableten használják, bár erre valszeg kicsi az esély.

Más... begyűjtöttem "egy ilyen" Wintel miniPC-t, azaz CX-W8-at, kalandvágyból. Az is lehet, hogy köztünk van, aki eladta... Ha jól emlékszem volt itt olyan, akinek volt ideig-óráig. Gondolom én nem lövök túlzottan mellé, ha azt feltételezem, pláne a spanyol tesztje alapján, hogy hűtés nélkül ez is csak korlátozottan használható. Az a 83 fok 1080p mkv-nál nem túl biztató, ráadásul úgy, hogy az 1080p mkv még baromira tág fogalom. Ha kap egy normális hűtést, s "stabil" gépet tudok belőle faragni, akkor valszeg szüleimhez kerül. Ez azért annyira nem egyértelmű, mert javítsatok ki ha tévedek, akik itt hűtőbordát használnak, azok amellett kihasználják a fém házat is a pipo-nál, ez meg egy műanyag dobozban van.

Új hozzászólás Aktív témák