- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce #1181 üzenetére
Ja, hát gondolom én, nem véletlen, hogy a wineshez nem adnak távot, nem biztos, hogy ennek az az oka, hogy spórolni akartak, lehet egyáltalán nem akartak foglalkozni azzal, hogy működjön windows-al.
Gondolom én nem windowst használsz rajta, de azért megkérdezem, még az eszközkezelő sem látja, mint ismeretlen eszköz vagy valami? Mindenesetre amit megspórolhatunk neked köszönhetően, abból bőven kijön egy usb-s légegér/távirányító, így aztán nem hinném, hogy ez akkora probléma, inkább elvi kérdés, hogy ha már van, jó lenne valahogy életre kelteni.tvamos! Nem értek a lovakhoz.... fogalmam sincs, hogy ezek a programok mennyire processzor és/vagy ram igényesek, ezt neked kéne tudni, ha használod. Esetleg tényleg, tedd azt, amit írtál. 2gb-ot hagyj bent a gépben, s teszteld, de ez így nem tud biztos képet adni arról, hogy elég-e hozzá a beelink vagy sem. Avagy esetleg keress youtube-on olyan videót, ahol windows-os tableten használják, bár erre valszeg kicsi az esély.
Más... begyűjtöttem "egy ilyen" Wintel miniPC-t, azaz CX-W8-at, kalandvágyból. Az is lehet, hogy köztünk van, aki eladta... Ha jól emlékszem volt itt olyan, akinek volt ideig-óráig. Gondolom én nem lövök túlzottan mellé, ha azt feltételezem, pláne a spanyol tesztje alapján, hogy hűtés nélkül ez is csak korlátozottan használható. Az a 83 fok 1080p mkv-nál nem túl biztató, ráadásul úgy, hogy az 1080p mkv még baromira tág fogalom. Ha kap egy normális hűtést, s "stabil" gépet tudok belőle faragni, akkor valszeg szüleimhez kerül. Ez azért annyira nem egyértelmű, mert javítsatok ki ha tévedek, akik itt hűtőbordát használnak, azok amellett kihasználják a fém házat is a pipo-nál, ez meg egy műanyag dobozban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest