- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukszi1
tag
-
kukszi1
tag
Ez pedig broadcom wifi driver [link]
-
kukszi1
tag
Eröltetitek a 30gb filmek streamelését a tv-re . Nem ere lett kitalàlva a mini pc. Töltsd le a filmet külsö vinyora azt dugd a tv-re.Egybõl nem fog tulmelegedni.
-
kukszi1
tag
(#3002) kukszi1 hozzászolást nézd. probáldki azt megtudod.
-
kukszi1
tag
Én azt hiszem visszatérek a Windowsról androidra de a hibrid remix os redszere. [link]
Crowdfunding prices start at 199 yuan ($30) for a model with 1GB of RAM and 16GB of storage, and 299 yuan ($46) for a version with 2GB of RAM and 32GB of storage.
[link]
SoC – Allwinner A83T octa-core ARM Cortex-A7 @ 2.0 GHz with PowerVR SGX544MP1 GPU
System Memory – 1GB or 2GB DDR3L
Storage – 16GB or 32GB eMMC flash, micro SD slot up to 128GB
Video Output – HDMI up to 4K resolution
Audio Output – HDMI, 3,5 mm headphone jack
Connetivity – 802.11 b/g/n WiFi and Bluetooth 4.0
USB – 2x USB 2.0 host ports, 1x micro USB port for power
Misc – Power button
Power Supply – 5V/2A via micro USB
Dimensions – 110 x 43 x 9.9 mm
Weight – 50 gramsRead more: http://www.cnx-software.com/2016/05/26/meegopad-a02-octa-core-remix-os-tv-stick-sells-for-30-and-up-in-china/#ixzz49m3RTGuk
-
kukszi1
tag
Remix os kiprobálhatod sima Pc is van pendrive-ről futó változata. [link]
-
kukszi1
tag
Na a pipo is kiadta a stick . PIPO X1S [link]
-
kukszi1
tag
válasz
Lifeforce #2884 üzenetére
Hát ez az akármilyen windows 10 telepithetsz rá egy kicsit sántit. Nem probálnék meg 64 bites ráeröltetni egy 32 bites rendszerre mert hazavághatja. Driverei sem lesznek. Bangood oldalon amugy le van irva a terméknél win 10 frissitésnél eltünt wifi driver mit kell tenni. Google még mindig a barátod
-
kukszi1
tag
Milyen windows 10 akarsz rátelepiteni? A gyárto honlapjárol szedd le a drivereket meg a rá való windowst.
-
kukszi1
tag
Mexel : Látom a google nem a barátod. Simán letölthető a Pipo x8 -hoz a windows 10 telepitő + az android 4.4 8Gb és 16 gb telepitő. A bios is csatolva van hozzá.
A jegyzetben a winbond chip listája található amiket támogat a bios. a tiednek is közte kell leni. Ahogy néztem a programozó is ezeket tudja.
-
kukszi1
tag
Hétvégén talán megtudom csinálni a meego t02. Elado a programozo útána 1 hét mulva ér ide a másik.
-
kukszi1
tag
Nekem van usb bios programozom. De kéne a chip pontos neve meg az eredeti bios amit rá lehet huzni.
-
kukszi1
tag
Csak ha újra lesz programozva a bios chip akkor fogsz tudni belépni biosba. Mi a bios chip tipusa nyolclába van.
-
kukszi1
tag
A meegopad T01 ez a bios chip van winbond 25Q64DW . A pipoban és a wintelben milyen van? Most érkezett meg végre az usb bios programozó amivel egy téglásitott Meegopad T02 kell újrahuznom a biosát ez a leírás alapján.
Fix that bricked bios flash! [link]
3.3v ad le a programozó de a chip csak 1.8v müködik ez a konverter kell hozzá.
http://kepfeltoltes.hu/160323/3594556134_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
kukszi1
tag
Veszel egy otg kábelt és arra dugod a bilentyüt. Ha igy sem tudsz bilentyüvel belépni akkor windows gépházban speciális rendszer inditásal belép biosba visszaálitod alapbeálitásokra a biost.
-
kukszi1
tag
Remix os probáld ki pendrive fut a rendszer de telepiteni is lehet az bilentyüre meg egére van optimalizálva nem érintö képernyöre.
-
kukszi1
tag
Egy tégla meegopad t02 kell a bios chipre ráhuznom újból a biost ez a leirás szerint. http://armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=570&t=79751&sid=8c9cac042977be359471dc0c5f2708dd
-
kukszi1
tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni ? Nem tudok regelni ezen az oldalon bármit irok be az elenörzö kodnak.
Leaving no spaces, type only the letters and #'s from this "d0-c5=e3+9/4=yT":
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots. -
kukszi1
tag
8 órán keresztül nyuztam a meegopad t01 céges szerveren dolgoztam. Plusz veböngészés plusz internet rádió 1 héten keresztül semmi probléma. Moddolt hütés nélkül. Bármikor rárakható a moddolt hütés is ahogy már a kolléga megcsinálta. Nincs egyenlöre rá szükségem nem játszok le 30 gb filmeket vele. Minek külső vinyot dugom a tv-re minek kinozzam fölöslegesen .
-
kukszi1
tag
válasz
Prymus X. #2479 üzenetére
Prymus. Nekem is volt ilyen huzd ki a tápot a konektorbol hagyd pihenni 10 perc útána probáld volt hogy harmadikra indult el vagy azért nem indult mert az aktiv usb hubnak be volt dugva a tápja inditáskor. Probálj belépni biosba csinálj egy visszaálitást alapra a biosnak.
-
kukszi1
tag
A remix os android windows keverék.
-
kukszi1
tag
Hát ezt ki kell próbálnom
A Remix OS a Linux-világból ismert LIVE USB technológiát használja, amely lehetővé teszi, hogy az operációs rendszert egy USB kulcsról futtassák. Ennek megfelelően a Remix OS kétféle bootolási lehetőséget kínál, a Guest (vendég) módban nem menti a változtatásokat, a resident (rezidens) módban viszont megteszi ezt.
-
kukszi1
tag
válasz
paparazzi2 #2352 üzenetére
Miért kéne net hozzá. Pendrive r
ádugod azt telepited. -
kukszi1
tag
válasz
paparazzi2 #2338 üzenetére
A nokia töltő leadja a 2A ?
Power Device Input : AC100-240 ~ 50 / 60Hz 0.5A MAX; Output : 5.0V-2.0A
-
kukszi1
tag
Szia. Probáld ezel a progival. [link]
-
kukszi1
tag
Talán ebből is lesz egyszer valami
[link] -
kukszi1
tag
A link gombot nem nehéz megtalálni csak nézni kell egy kicsit jobbra lefele
-
kukszi1
tag
Mike88: Nem adtam el a Meego T01. Nincsenek melegedési gondjaim mert nem kinzom crome böngészővel nem játszok le vele 30gb filmeket. A külsö vinyot dugom a tv-re. 63-76 fokra megyfel a proci ha online nézek filmet 2 órát. Nem szabályoz le nem lassul be. Eladni azért akartam gyorsan mert olcsobban jöttek ki a T02 modelek. Váltani akartam. De ha más nem megmarad tartaléknak ha jövőre veszek egy T07.
-
kukszi1
tag
válasz
tibcsi0407 #2175 üzenetére
Tibcsi0407 : Nem nekünk szánták a sticket. De ezzel a hardverel könyen lefogja játszani az mkv videokat. A hdmi 2.0. usb 3.1. a gigabites wifi 8gb ram 64-128gb emmc ára van. De ha a likre katintasz találsz ott olcsóbbat kisebb hardveral.
-
kukszi1
tag
Dobozosok kicsit le vannak maradva
[link] -
kukszi1
tag
Modecom csak egy bibije van 16Gb -os ezekre Linuxot szoktak tenni . [link]
-
kukszi1
tag
Satmen : Freaktab oldalon keresgélj pipo x7 topicban. Lehet ez segít. [link]
-
kukszi1
tag
Win 10 frissítés útán nekem se volt magyar nyelv. Csináltam egy gyári visszaálitást. Útána le lehet tölteni a magyar nyelvet.
-
kukszi1
tag
Jönnek a 4Gb ram stickek Meegopad T05 és T06 .[link]
[link]Products Status: Stock
Type: MINI PC
Processor Manufacture: Intel
Processor Type: Intel Atom
Hard Drive Capacity: ≤ 40GB
Memory Capacity: ≥ 4GB
Graphics Card Type: Intel HD Graphic 12EU Gen8LP 600MHz
Processor Main Frequency: 1.44GHZ-2.24GHZ
Weight: 0.05kg
Brand Name: Meegopad
Model Number: T05
Place of Origin: Guangdong, China (Mainland)
Color: Black
CPU: Intel Atom Cherry Trail x5-Z8300 CPU Z8500
RAM: 4GB
size: 110x43x9.9mm -
kukszi1
tag
Sejtettem én is hogy ez lesz a bibi. De több szem többet lát.
Köszi
-
kukszi1
tag
válasz
headhunter #1773 üzenetére
Akkor már egy Meego T02 talán. Abban van jack bemenet is. Wifi chipje is jó. Hiába van külső antennája ennek. Androidos kütyüknél már kiderült.
-
kukszi1
tag
Tp-link 300 mbit router 3 antenás. Mk 809 androidos kütyüvel se volt sose gond a wifivel.
-
kukszi1
tag
60 mbit/s upc net fullon tölt lefele a wifi átlő egy szintet emeleten van a router. Meego t01
-
kukszi1
tag
Pendrive huzd rá a gyári 8.1 frissitsd le utána egyből a 10 -re külső hdd nélkül simán megfogja csinálni.
-
kukszi1
tag
Rendszer frissitésnél nem fogja felcsatolni a külsö hdd. Nem olyan mintha külső eszközről telepitenéd.
-
kukszi1
tag
Szerintem nem külső hdd-re kell hogy mentsen. 32 bites windows engedted rá?
-
kukszi1
tag
Na megjavult
Leszedtem Intel(R) Driver Update Utility 2.2 nem talált semmi frissíteni való drivert. bekapcsoltam a windows update egyébb microsoft termékekhez is keressen drivert . Azonal leszedte friss intel hd drivert meg a microsd kártya ólvasó is települt egyböl. A proci vezérlö drivert a T02 model driveréből adtam meg neki igy már minden megy superül. Tényleg gyorsabb a win 10
-
kukszi1
tag
Megcsináltam a driver mentés visszaálitást. Nincs még mindig micro sdkártya nem látja.A kép is uszik kicsit kéne friss intel hd driver.
-
kukszi1
tag
Volt drivererem de nem fogadta el. Kiprobálom a mentést köszi.
-
kukszi1
tag
Majd ha lesz rendes driver támogatás visszarakom. 6 ismeretlen eszköz az eszközkezelöben. Nem látja a microsd kártyát se.
-
kukszi1
tag
Hát én meg visszarakom a 8.1 20Gb foglal a win10 feltoltam mellé az office marad 800 mb szabad hely. Úgy gondolom majd ha 64Gb vagy 128Gb jönnek a kütyük akkor lehet rajtuk win10.
-
kukszi1
tag
Na csorog lefele a win 10 a Meegora frissitem nem új telepités. Van eredeti bing telepitöm is úgyhogy nincs izgalom
-
kukszi1
tag
Itt a leírás róla.[link] Piponál nem tudom mi a helyzet olvasatok útána a topicjában.
-
kukszi1
tag
Windows update kiírta a meego t01 kompatibilis a windows 10 -el. 2 nap mulva letölthetö. Csak egyre kell figyelni 64 bites nem szabad ráengedni mert tégla lesz.Mivel a biosa 32 bites.
-
kukszi1
tag
Lifeforce: [link]
Kérdezd meg nincs e állandóan csatlakoztatva külső HDD . Mert indulásnál bezavar.
-
kukszi1
tag
OTG porton keresztül kábellal vagy egyből otg pendrive Persze csak akor bootol be ha uefi bootot készitettél pl: rufus progival.
-
kukszi1
tag
Output Resolution: 1080P
Audio Formats: MP3 , WMA , APE , FLAC , OGG , AC3 , DTS , AAC
Audio Codecs: DTS , AC3 , LPCM , FLAC , HE-AAC
Video Formats: RM , PMP , AVC , FLV , VOB , MPG , DAT , MPEG , H.264 , MPEG1 , MPEG2 , RMVB , MPEG4 , WMV , TP , AVI , DIVX , MKV , MOV , HDMOV , MP4 , M4V
Video Codecs: MPEG-1 , MPEG-2 , MPEG-4 , H.264 , VC-1
Picture Formats: JPG , JPEG , BMP , PNG , GIF , TIFFHardvertől függ nem driver. Meegopad t01 tud DTS is.
-
kukszi1
tag
Váltok a powerbankos dobozra.
Mielött még valaki kombinálna eben más proci van mint a pipoban alacsonyabb órajelen ketyeg tehát kevésbé melegszik mint a pipo. De ezt is fel lehet tornászni mint pár hozászolásal elöbb le is îrtam képekel.
-
kukszi1
tag
Gondolom nálam lehet privátban érdeklödni.
-
kukszi1
tag
Meegopad T01 eladó.
-
kukszi1
tag
Szia.Senki nem áldoz be 8gb sticken vagy 16gb pipon a 24 gb szabad helyből. Probáld az Amiduos virtual android. Fut a 2 rendszer egyszere álitani tudod amiduosban menyi ram használjon. Van belöle okos is
-
kukszi1
tag
Inkább csináltak volna egy tabletetet amibe a stick rakható igy használhatad volna tabletnek is meg sticként a tvvel
-
kukszi1
tag
Nem kell kijelzö a kütyüre. Telefonal simán tudod irányitani még másik országból is. Rdm+ progival.
-
kukszi1
tag
Meegopadon még nem tapasztaltam hogy viszavette volna 100ghz a procit. Kikapcsolni kitudom távolrol is az rdm+ progival.
-
kukszi1
tag
110 dolcsiért vettem az egyik Meegopad T01 aliexpress oldalrol. Lassan jönnek a 64 gb stickek vagy megvárod vagy veszel 32 gb. A 16 gb csak linuxal érdemes használni. De megy livcd pendrive is. Amiduos progival meg android jedvenc progiain Igy 3 rendszert tudok használni. Ol
yan nint a kávé 3 az 1 -ben -
kukszi1
tag
Stickben nincs akksi
-
kukszi1
tag
Nem azonal ugrott fel a höfok hanem 4-5x lejátszottam folyamatosan arra voltam kiváncsi hány fokon veszi vissza a procit és menyire.
-
kukszi1
tag
4 db 4k videot futtatam egyszere azal vittem fel a höfokot 85 C-fokra Meegopad T01 . Ekkor vette visza a procit 0.89 Ghz-re. Miután leálitottam a videokat 82 foknál már viszarakta 1300 Ghz a procit. 70-75 C-fokon stabilan fut nincsenek teljesitmény problémák vele.
-
kukszi1
tag
Na megjelentek Ainol Mini PC Windows 8.1 Intel Z3735 Quad Core 2GB 32GB TV player HDMI Bluetooth Buinld in 7000mAh use as Power Bank. [link] Ezt nem lehet hütéstuningolni
-
kukszi1
tag
Minden terméknél van leirás ott szerepel hogy trial win 8.1
-
kukszi1
tag
16 gb ne vegyél ha csak nemlinuxal akarod használni.
-
kukszi1
tag
Ezt tedd fel egy gombnyomásta vált android és win közt . Nem kell leparticionálnod 8gb semvaz ssd-ből.[link]
-
kukszi1
tag
Meego T01 enyi az ára de számold hozzá a vámot.
-
kukszi1
tag
Libre office ingyenes.
-
kukszi1
tag
Oké akkor erre koncentráljatok. Csináltam gyári visszaálitást full reset. Nehezen sikerült beálitanom hogy magyar legyen amit alapból be kelet volna hogy álitson a magyar nyelv letöltése után. Ez rendben is de azota sem tudok belépni semelyik billentyű F2 stb F7 a biosba. Csak menüből tudok belépni. Akkor sem bootol be pendrive-ról. Pedig látja és ki is lehet választani hogy arrol induljon. megsérülhetett a bios? vagy csak valami egysezrü beálitási hiba? Meego T01
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest