Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert
üzenetére
Való igaz. Kezdő usernek jogos hogy nem tudja mit kell csinálni.
Az biztos hogy ha kell akkor itt a fórumon tudunk segíteni elég nagy eséllyel. Nem mindenben de sok dologban.
Nekem amúgy legnagyobb negatív élményem Arc kártyával az volt amikor starfield premiumot megvettem és semennyire sem tudtam vele játszani a prémium elővételi ideje alatt. Persze Bethesda volt a hibás, nem adott teszt lehetőséget Inteléknék és úgy is kommunikálta hogy nem támogatja a játék. (mondjuk elég sok mindenben ilyen a hozzáállásuk)
Leginkább pozitívum hogy Cyberpunk totál maxon RT-vel játszható volt 60fps körül. [link] (bár most RTX3080-asom van, az azért path tracinggel framegennel bőven jó teljesítményt nyújt [link] [link] )Kell Intelnek is a framegen rendesen hardveres AI magokat használva. Xess meg jó minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest