- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Plazma TV topic
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Hát ha próbáltál volna Asus deszkát -X es szériából akkor az Asusban is csalódtál volna. MSI azért ott van szintén a toppon(ráadásul ennek ami nekem van a feature listje felér egy AsusP4P800 deluxe-éval) nem egy noname alaplap de az Albatron 875-ös is pl itt a ph-n vmelyik tesztben gyöztesként szerepelt. Nem eröltetem de nekem meg bejönnek az intel deszkák azért szoltam :P
-
Junkie
aktív tag
Nincs annak a lapnak semmi baja csak nem tudsz hozzányulni a fsb-hez.. és akkor mi van? nem történik semmi max nem széthúzva használod... A PAT meg maximum 5% különbség... azzal eggyütt van elfekvőben egy MSI 865PE NEO2 PFISR deszkám érdekel az Intel fejében, vagy esetleg az aláirásomban szereplő Albatron PX875P Pro? ha igen mennyit dobsz rá? jöhet mélbe is az ajánlat.
Aktív témák
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged