Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Csibu3
tag
Mi a problémád?! nem muszéj ide járni fikázni a cuccokat...ezeket eladom ennyiért a keselyük meg a többiek nem érdekelnek!! Itt mindenki valamilyen szintem le akarja huzni a másikat...ha én kirakok valamit 55 ért akkor valszeg annyiért akarom eladni...+/- 2-3k
és nekem ne jöjjenek már az idioták hogy ez a kari 38 kiskerben meg hasonlok mikor a nagyker netto ára 46-47 k....de nem szoltam egy szot se.... azért meg mert még ujonc....nos nem kifejezetten jelenti azt hogy tök hülye és nem ért hozzá....te nem voltál az??? LOL
Én kb 7x napja regeltem itt abbol jo ha eddig 10 voltam online.... de nem szolok egy szot se...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest