Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
KSanya
tag
Az innovaKonvekt-O-Matic-ból is 2 méretű van, szerintem a kisebb az innovaRADI Single, a nagyobb az innovaRADI Dual-nak felelhet meg, de ez nem biztos, az Innovatek oldalán nem találtam erre vonatkozó információt (mondjuk nem vagyok túl jó németből), de gondolom ezért adtak ki egy nagyobbat is a Konvekt-O-Matic-ból
A nagyobb Konvekt-O-Matic ma került fel a honlapra, az ára 35000+ÁFA
Amennyiben szettet vásárolsz, akkor abban benne foglaltatik a ventillátor (PAPST márkájú) és egy 7V adapter, amivel a fordulatszámát és a hangját lehet csökkenteni. (ez egyébként kicserélhető 5V adapterre is, a még kisebb zaj érdekében)
Szerintem jónak mindkettő jó lenne (innovaRADI Dual és konvekt-O-Matic MAXI), a kérdés az, hogy a passzív radiátor mennyire jó hatásfokkal tudna működni nálad. Ez alatt azt értem, hogy a géped mennyire van szabadon, mennyire jár körülötte a levegő. ui. lehet hogy ha a gép a számítógépasztal oldalában egy akkora helyen van, ahol éppen elfér, akkor nem tud a meleg levegő eltávozni a radiátor közeléből, így nem biztos hogy túl jól működne a dolog
Aktív témák
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest