Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Volt egy haverom ő ugyanez (2012-es történet). Sopronban bérelt valami kis lakást (30-40m2 ) többért mint amennyibe nekem a kétszintes 164m2 -es kertesházam volt rezsivel együtt havi szinten. Ehhez még kellett neki az autó (ráadásul kettő! bár ez inkább csakaz ő dilije volt, de mondta, hogyha az egyiknek valami baja van legyen másik, az ő helyzetében az nem játszott, hogy kiesik az autó, mert nem tud dolgozni akkor), azokat fentartani... nem volt olcsó mutatvány emiatt a havi fix kiadása.
Amiért mégis csinálta, mert napi 4(!) órában keresett akkor 1200 eurot havi szinten, (ami akkor 320 ezer ft volt, én meg napi 10 órában, néha éjszakázással együtt ábrándoztam arról, hogy egyszer talán elérem a 100 ezret, de a legjobb hónapokban is megálltam 95 körül). Igaz ezért a pénzért heti hét nap ment, de mindennap csak négy óra. Csinálta pár évig, félretett valamennyit, aztán hazaköltözött Veszprémbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Welock Smartlock u81
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest