Hirdetés
Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
felfelé4
-
Cargo
aktív tag
Nah én 5K-t gondoltam érte. De viszont lenne egy ajánlatom. Ha időmilliomos vagy akkor boyfish-től venni kéne gy 3660-as adatkábelt 1.7K én meg megveszem tőled 2K-ért. Igy lenne 3K. Csak mert nem pesti vagyok és nincs sok időm.
-
GombócArtúr
senior tag
lrgfőképp egy Nokia 5100hoz kellene.
Redsnake 200assal nem volt gondom... -
Cargo
aktív tag
Hy. Nekem van egy Redsnake il600-as usb-s infrám. De az a kérdésem milyen telóhoz kell vagy mihez? Mert valamiért nokiákat nem szereti. Minden máshoz okays. Bár ez lehet hogy csak az én gépemen van igy.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
Proxxon
csendes tag
Én kellek nektek! ->aláírás
-
Gery20
tag
Ide én is bepofátlankodnék ha nem baj
Nekem is kellene hasonló, legjobb az USB-s lenne! Természetesen csak a topicnyitó után, vagy ha neki nem kell
-
GombócArtúr
senior tag
a hardver piacon cseély sikere volt a topicomnak, ígyhát itt is megpróbálom... hátha...
Szóval infra kellene nekem, de comos ps2es tuti nem jó, valamint azt hiszem az alaplapra köthető is kihúzva mert az alaplapom dokumentációjában nem találtam róla információt (ABIT IS-50)...
Várom az ajánlatokat!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest