Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Nyomtató topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
igen, én is ezt akartam megépíteni... csak a legfelső bekötéssel nem ment
azt mondták, hogy ha az 1(?) es láb helyett a 6(?) os lábra kötöm a csatin, akkor a winlircet kapom.... ahhoz találtam plugint is.. 
azt építem meg... valószínű... de még nem jutottam el addig....
de van aki árul itt a ph!-n szóval ha valakit érdekel keresse meg a hardver piacon.... -
And
veterán
Ha IRDA-val nem is, ezekkel biztosan megy: Bővebben: link.
-
sirály12
őstag
Nekem ilyen van: Bővebben: link
Nagyon bejött nekem ez a kis cucc. Csak ajánlani tudom. -
bebean
aktív tag
....
BT Remote 2000 v1.8 - Util for infrared remote control of PC
Girder v3.3.5 - Tool for PC remote control via infrared port, keyboard, joystick and
stb.
www.sac.sk - kereső
regebben en is probalkoztam, h. tv taviranyitoval winamp stb, de eleg szivas volt (vagy en voltam bena), ugyh. hamar feladtam
nekem is redsnake-m volt (alaplapi) & nehany dolgot sikerült belöni egy lg tv taviranyitojaval...
[Szerkesztve] -
GHouL^
csendes tag
Helló!
Valahol olvastam még régebben a fórumok között hogy egy srác csinált infra portokat. Majd azokat rákötve a gépre egy program segítségével legtöbb TV videó távirányítóval vezérelni tudta? És az lenne a kérdésem hogy ez sima infrával is működik e pld ami nekem usb-re van dugva? Erre szeretnék választ kapni! Ha bárki tud progit vagy valamit lécci írjon köszi !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt mondták, hogy ha az 1(?) es láb helyett a 6(?) os lábra kötöm a csatin, akkor a winlircet kapom.... ahhoz találtam plugint is..