- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Kezdünk elmenni abba az irányba hogy a mai gépek rakás szart se érnek,a többi topicban meg az folyik hogy hogy lehet húzni még 50MHz-et szerencsétlen procin :DDD
Kérdem én:a digitális mozi pl. kinek hiányzik? -
_Volkovy_
nagyúr
OFF
Hmm..Nem láttad a Terminatort?:D
ON
Akkor rosszul fogalmaztam.Nem a modellezéssel van nekem bajom,hanem pl. az olyasmi féle tudósokkal akik chipeket akarnak összekötni idegekkel..A modellezésben semmi rossz nincs,sőt szerintem csomó mindenről kiderülne hogy káros-e vagy hasznos az adott élőlényre nézve. -
_Volkovy_
nagyúr
Azt ne adja az Isten hogy le tudjunk modellezni egy élő lélegző szervezetet chipekkel-akkor aztán szerintem elszabadul a pokol..
Meg mondjuk azt hogy a magyar átlag pc-s felhasználásokhoz(mp3 hallgatás,játék meg minden olyan amire egy gépet manapság lehet használni és amire tul.képpen való-és nem élőlények modellezése,vezérlése,ilyesmik,amikbe átlagember jobb ha bele se néz-azokra a célokra bőven elég a mai teljesítmény)
Arra azért kíváncsi leszek hogy a moncsik milyen fejlődésen mennek majd át-csak már előre féltem a pénztárcámat..:) -
_Volkovy_
nagyúr
Igen,ezek elég félelmetes dolgok..A Matrix egy hihetetlen jó film,és érdekes dolgokat vet fel..Állítólag japán tudósok már megcsinálták az első ideg-IC alapú chipet.:) Én azzal is úgy voltam hogy akció meg minden(kicsit mint a Matrixban)de lehet rajta gondolkodni..
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 4
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest