Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binya70
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Sziasztok.
Azt hiszem igazat kell adjak az előttem szólóhoz!
Amikor a MUT-ba lépve látod a zöld müholdakat, rakd rá pl: motorháztetőre és láthatod a különbséget!
Nekem is feltünt, mikor az 1ik telón nem akart jelszint lenni és epót töltöttem le, és vártam a zöld pöttyökre!
Legalább 20%al nagyobb jel jön ha az autó fémházára rakom a telót, MUT-ban!Azt szeretném kérdezni nincs valaki Debrecen környékén aki vállalná 1 inew V3 szoftolását?
Természetesen nem ingyen kívánom!
Aki vállalja keressen privátban!
Köszönöm! -
Binya70
tag
válasz
Binya70
üzenetére
De az imei mentès nem akart sikerülni mert nem rootolt! Lefènykèpeztem hogy ha monden kötèl szakad legalább tudjam mit kell majd beirni!
A kèrdèsedre a válasz igen elolvastam! Amit kihámoztam belöle gèpre kellene kötni, betallózni azt hiszem scotter fájlt, majd a romot! Jól gondolom? Csak hát mindenki más ès mást ir, nincs 1 jól èrtelmezhető leirás , de ellentètben az offolás az 1000 megy! Ha valakit megsèrtek evvel bocs de már a hócipőm kivan ezzel a telóval! 1x áljon talpra ez a fos ès mehet a levesbe! Köszi ha segitessz! -
-
Binya70
tag
Sziasztok. Segítene valaki 1 inew v3-ban romot vserélni?
Szererném előtte lementeni a jelenlegi romot, és imeit lementeni!
Mtk tools-t nem engedi az imei backup to sdcardot, mert root jog kell hozzá! -
Binya70
tag
Sziasztok!
Csináltam az inew v3-on 1 gyári visszaállitást és azóta nagyon halk !
LEHET EZ ELLEN TENNI VALAMIT? -
Binya70
tag
Na most segitsetek ha tudtok! Mint irtam tegnap jött meg ès pont itt olvasgattam amikor 1x csak kikapcsolt! Azóta nem tudom bekapcsolni, semmire nem ragál! Remèlem nem levèlnehezèk lett belöle! Kèrem aki tud segitsen! Köszi elöre is!
-
Binya70
tag
Jah ès most jutott az eszembe, hogy akármit csinálok a sz.gèppel, az istennek nem látja a telót! Na meg a 32gb kártyát sem! Irja hogy milyen driver hiányzik neki de hiába szedem le ès telepitenèm de nem engedi! Azt irja hibás telepitès ès töröl aztán kilèp! Vagy 4fèlèt lehuztam de semmi eredmèny! Nem akarok uj rendszet rakni a telo miatt! Köszi a válaszokat!
-
Binya70
tag
Sziasztok. Tegnap jött meg a szèpsèg, ès kapásból rendeltem hozzá lefele nyilós tokot! A kèrdès ehhez a tokkal müködik a kèpernyö zárolása nyitása? Van már jól müködö rom , ès èrdemes rárakni?
-
Binya70
tag
Sziasztok.
Most rendeltem 1 inew v3 as telót és látom irtátok hogy telenorhoz nem igazán jó!
Irna valaki mi baj van vele???
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest