Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
válasz
Simon Tamás1
üzenetére
60 dollár körül van az ára, mert együtt van az lcd-vel. Az aliexpress-en is találsz, de nem ér ennyit szerinzem. Nekem 2 db van törött érintővel, minden más hibátlan.
-
monalala
aktív tag
A párom eltörte az érintőt, vettem új telot neki, szintén v3-at. Az lenne a kérdés, hogy a droidtools-al csináltam mentést a törött telóról, felrakhatom azt az új készülékre (flashtools-al)? Nem irja át az imei számot vagy olyat amit nem kéne?
köszi
-
monalala
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
köszi megpróbálom vele lementeni a belső sd-t

-
monalala
aktív tag
Nem tudtok egy sima CWM-et amit sz.gépről fel tudok rakni, mert a touch nem müxik. le szeretném menteni a belső SD-t, de így nem megy. Köszi
-
monalala
aktív tag
Bocsi rossz helyre irtam, üdv
-
monalala
aktív tag
Sziasztok, rég jártam erre, kellene egy kis javaslat. A páromnak van v3- ja, újra kell rakjam, mert kezd sz@rakodni. Melyik most a legmegbízhatóbb rom (4.4), semmi extra csak legyen stabil, takarékos az akksival. Előre is köszi, hali.
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
Ennyire nem vágom a kérdést, én csak egyszerű felhasználó vagyok. A guruk-tól kérj segítséget,pl. Cappa72 vagy keeperv85 vágják jobban, itt a topikban is vannak hozzáértőbbek, biztos segítenek rajtad és a telódon.
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
Én akksi nélkül csináltam és jó lett.

A leírás ezt írja, azért csináltam úgy. -
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
Nem értem, scatter fájlt beilleszted, aztán download, telo rádug akksi nélkül, azután zöld karika és nem indul. Én igy csináltam és jó lett.
-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
A rom leírásában én nem láttam rom manager alkalmazás használatát. Flashtools lesz a nyerő.

-
monalala
aktív tag
válasz
alexadner034
üzenetére
Ez teljesen jó.
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Igen, NVRAM mappa töröl, reboot és müxik. Azért a JB 1.1.1 alá egy megbízható kipróbált recovery jól jönne, ami vissza is tudja tölteni a romot. Nekem Qualcomos telóim voltak idáig, az MTK-n nem lehet szimplán reco-ból telepiteni a romot?
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Először romot kerestem, de megoldódott a probléma, 3g hálozaton hivást nem lehetett indítani, csak gsm-en. Így már romot nem akarok cserélni de egy cwm mentés jól jönne, köszi a segitséget mindenkinek.
Amúgy vannak olyan romok a telóhoz amit reco-böl lehet flashelni, mindenféle droidtools stb. nélkül? -
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekem most 1.1.1.JB rom van a telón.Egyenlőre csak egy működő Recoveryt szeretnék amivel lementhetem és vissza is állíthatom ha kell a gyári romot. Rootolt a készülék, ezért nem ártana egy mentés recoval. Ennek mi a legegyszerűbb módja? Van fenn egy reco, mobile nagybácsival raktam fel egy youtube videó alapján, de nem megy a mentés vele, mert a system backupnál failed, nem tudja felmountolni a particiót.

-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszönöm. Hiányoltam egy összefoglalót, pedig elég jól futott a topik, na mindegy szép lassan összeszedem az anyagot a romolászhoz, köszi

-
monalala
aktív tag
Sziasztok.
Most vettem a páromnak egy ilyen telot. Kéne hozzá egy reco, egy jófajta custom rom és egy gyári visszaállítás. Nincs sok időm visszaolvasgatni, de megköszönném ha valaki dobna egy magyar linket vagy leírást. Előre is köszi,

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest