Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Ettől én is féltem , amíg nem érkezett meg a telefonom, mert nekem is egy magán microsimem van és ezen használom a netet is + egy céges normál, amin csak telefonálok. Szerencsére ennél a típusnál ki lehet választani, hogy melyik foglalat legyen 3g-s. Sajnos nem minden típusnál van így, de ez most szerencsére lényegtelen.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Kb. egy, másfél éve volt előre dedikálva, melyik foglalat tudja a 3G-t és melyik nem. A 2012.októberi Jiayu G3 készülékem még ilyen volt.
Azóta javult a helyzet. A Xiaomi Hongmi, a THL T100s esetében már felületről lehetett állítani.(#692) DittyCat: Most fog átesni a vámkezelési eljáráson, aztán átkerül a kiszolgáltatási részlegbe, onnan kiadják a futárnak, aki kiviszi Neked és beszedi az ÁFÁ-t. A nyilatkozatot előre is kitöltheted, de ha nem teszed meg, akkor a futárnál is lesz egy példány.
Hát el nem kapkodták, az biztos. Nyilván a bolt kamuzott a készlettel és nem adta fel előbb. -
RVR400
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Nos, nekem 1 db vodás kártyám van. Meg van vágva, de kipróbáltam adapterrel is, és mindkét foglalatban megy a 3G. Egyszerre két kártyával nem tudom, hogy mit csinálna, de valószínűleg úgy sincs gond, hogy melyik foglalaton menjen a 3G.
(#692) DittyCat: Nekem pont így van egy csomagom. Felhív a futár, hogy fog csomagod jönni, és megkérdezi, hogy van-e nyilatkozatod kitöltve. Ilyenkor megkérdezheted, hogy mennyit kell fizetni.
De ezt csak akkor, amikor már az van, hogy kézbesítés folyamatban, viszont szerintem az már csak holnap lesz, mivel reggel 8 körül már szét szokták dobálni a holmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple Watch
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest