Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Már azt hittem baja lett a telódnak,pedig ez nem hiba hanem tulajdonság. Sajnos a kínaiak szeretik ezt a ragasztást,de a minőség nem nagyon akar nekik jóra sikerülni. Szokták javasolni,hogy vegyél 2-3mm széles 2 oldalas 3M ragasztószalagot és azzal ragaszd meg. Persze ehhez kell egy kis műszaki érzék,mert igazán jól csak akkor lehet megcsinálni,ha teljesen szétbontod letakarítod és úgy ragasztod meg. Ebayen lehet szalagot kapni. [link]
Ha a hajszárítót választod mint gyors megoldást,akkor azért nagyon óvatosan azzal a melegítéssel.Egyéb ragasztókat ne próbálj,pl. pillanatragasztó...... -
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Milyen szervizre gondolsz? Esetleg a mobilshop szervize? Amúgy ez eléggé szomorú.. Észrevettem ha egy pindurkát fentebb húzom a kijelzőt, akkor látom a ragasztó szálat ahogy lóg a levegőben. Viszont ha nem én vagyok az első akkor szerintem garira megcsinálnák.. :S nem akarok tovább tétovázni mert ha a lapkábel sérül akkor heló :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest