Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Ha nem bánjátok, ide is bemásolom a szoftver kibeszélő topikba imént postázott kérdésemet, hátha innen jön használható válasz, amit előre is megköszönök!
Az új telefonomban, ami kínai (iNew V3) szerencsére a Google Play gyárilag benne van, de egy csomó Google alkalmazás, pl.Gmail, Youtube, stb. nincs. Ez nem is baj, sőt, nekem szimpatikus: telepítse a júzer, ami kell neki.
De - és itt jön a kérdésem - Chrome sincs benne alapból és nem is tenném fel rá, mert tökéletesen megfelel nekem a gyári böngésző. A könyvjelzőim viszont kellenének! A tabletemben simán meg tudom nyitni a gyári browserben is a Chrome könyvjelzőket, de azon fent van mindkét böngésző.
Szóval: hogyan tudnám átküldeni a telefonba is a könyvjelzőket, a Chrome telepítése nélkül? Lehetséges ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest