Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Ha nem bánjátok, ide is bemásolom a szoftver kibeszélő topikba imént postázott kérdésemet, hátha innen jön használható válasz, amit előre is megköszönök!
Az új telefonomban, ami kínai (iNew V3) szerencsére a Google Play gyárilag benne van, de egy csomó Google alkalmazás, pl.Gmail, Youtube, stb. nincs. Ez nem is baj, sőt, nekem szimpatikus: telepítse a júzer, ami kell neki.
De - és itt jön a kérdésem - Chrome sincs benne alapból és nem is tenném fel rá, mert tökéletesen megfelel nekem a gyári böngésző. A könyvjelzőim viszont kellenének! A tabletemben simán meg tudom nyitni a gyári browserben is a Chrome könyvjelzőket, de azon fent van mindkét böngésző.
Szóval: hogyan tudnám átküldeni a telefonba is a könyvjelzőket, a Chrome telepítése nélkül? Lehetséges ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A21s 4G 32GB 3GB telefon eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest