Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jolly87

    tag

    Sziasztok.
    Egy kis vélemény nyilvánítás a telefonról, másfél év távlatából.
    Első látásra szerelem. Nagyon tetszett a hatalmas kijelző, a viszonylag olcsó ár(47000).
    Az előző telefonjaimhoz képest hatalmas pozitívum, hogy rengetek alkalmazást használva sem lassult be a telefon. Nagy belső tárhely+SD kártya. A gps szinte használhatatlan volt. Fórumon írtak megoldásokat, de egy sem segített. Fél év után sikerült arcra ejtenem úgy a kijelző megrepedt, alsó részen nem müködött az érintő. Sikerült 20000- ért szereznem egy vadi új alaplap hibásat. A régi telefonomból alaplap kivéve és az "új" telefonba betéve. Így maradt egy csomó alkatrészem.:) Érdekes mód a szerelés után a gps megjavult, így sanszos, hogy hardveres gond volt az elsőnél. Pár hónapja esés nélkül elkezdett leválni a kijelző. Érdekes látvány, illetve a kijelzőhöz vezető szalag is sérült, így néha elmegy a kép, mivel a szalag cseréje nem igazán lehetséges, így gyanus, hogy a végét járja.
    Páromnak vettünk fél éve egy Doogee DG 550-t (tiszta Inew koppintás:)) aminek szintén elvált a kijelzője a helyéről, plusz oldalt a hangerő gombnál is levált a borítás.
    Szóval összegzés képp azt mondanám, hogy az vegyen kínai telefont aki olcsón akar jót venni, amit max 1 évig használ.:) Ezek apró, de annál bosszantóbb hibák. Az, hogy érdemes romot cserélni, ügyeskedni és barkácsolni, hogy egy tökéletes telefonunk legyen az sajnos úgy látszik, hogy elkerülhetetlen!

    Tibor

Új hozzászólás Aktív témák