Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu ray írás és írási hiba
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Ezt most nem értem. Azt hittem eddig, hogy fájlmásolgatással nem lehet megoldani a telenor bugot.
Amúgy linkeltél egy THL T11 MT 6592 communication modult (nyilván ezt te is tudod, hisz te linkelted
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?(#4819) Keeperv85 válasza raulicio (#4817) üzenetére
Én voltam az első aki azt mondta, hogy ez valószínűleg ugyan úgy gyári rom mint a többi. Pusztán csak arra utaltam, hogy mivel nem hivatalos forrásból érkeznek a romok, a számozás sem teljesen egyértelmű + még van 900-as vonal is, elég nehéz megmondani, hogy ma melyik a legfrissebb. (ugye van már kint 1.1.5. is).
(#4820) mrgymisi válasza raulicio (#4817) üzenetére
Elhiszem, hogy neked így volt, de látatlanban nem tudok találgatni, lévén nem tudom, hogy melyik verzió a tiéd és milyen rom volt/van rajta

Majd hamarsan meglátod, hogy működik-e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?