Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
valaki ezt írta a concorde-os fórumon [link]
A készülék 850/2100-as, az alapsáv információ a z akkumulátor alatt található. WCDMA 850/2100
Nekem telenoros micro sim van a készülékben, ami először hasonlóképpen nem működött.
A vezeték nélküli és egyéb hálózatok -Továbbiak-Mobilhálózatok beállításnál adatkapcsolatra kiválasztottam telenoros kártyát, majd a g szolgáltatásnál engedélyeztem a 3G-t és a Hálózat mód -nál bekapcsoltam a csak WCDMA módot. Ezután a telefon elfogadta a a telenoros 3G-szolgáltatást. Igaz visszaváltott a GSM/WCDMA módra, de a telefon tökéletesen működik.
Kikapcsolt wifinél a telenoros hálózatjel mellet megjelenik a H+ illetve az E ikonNekem ezt nem sikerült reprodukálnom, valaki?
viszont a próbálgatás alatt rájöttem, hogy a telefon egyszerűen nem talál beszélgetésre alkalmas WCDMA hálózatot: ha wifi be van kapcsolva és közben átrakom "csak wcdma" módra akkor keres egy ideig, azután piros x. szóval wcdma-ban csak adatkapcsolatban megy, ezért nincs ilyenkor hívás, lehet hogy csak hagyni kellene több időt neki? majd holnap kipróbálom 3g fedettebb helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest