Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
byrolord
csendes tag
Ma buheráltam a GPS-t [link] alapján. 15-20 perc után látott 12 holdat, és nyolchoz kapcsolódott, a pontosság 3 méter volt, de néha 2 méter. Hárombetűs progival sűrűn kanyarogtam, kereszteződés előtt 80-ról vészfék, bekanyarodás, ilyenkor egy kicsit ment tovább, de gyorsan észbe kapott, ő is kanyarodott. Hangsúlyozom, hogy házmentes környéken teszteltem, tiszta égboltnál. Aztán rendesen beborult délután, vihar stb. Házak között indítottam el a GPS vételt, majd a naviprogit. Siralmas volt, kb 3 perc után kezdett navigálni. Sűrűn kanyarogtam, nem bírt követni. Ha pedig én követem, akkor sosem találok haza, max, ha gyalog megyek.
Úgy látom, maradok a Way*ek-nél. Három éve vettem, tökéletes.
Minek teszik bele a telóba a GPS-t?
Ennek nem lehet a GPS antennáját buherálni? Más telóknál rézdróttal növelték az érzékenységet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túraautó topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Léghűtés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs