Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Újabb "Star Wars Outlaws", ahol kötelező a raytracing? Mert félrevezető lehet a táblázat, de a jobb oldali azt írja, hogy "Full Ray Tracing Requirements", viszont ha megnézitek, még a bal oldali 1080p minimumnál is ott van alul az additional notes-nál, hogy "GPU Hardware Ray Tracing Required". Ez instant nem jó előjel, és magyarázat a hardware igények furcsaságára is. Remélem nem ez lesz a standard, de persze tudom, hogy ez az irány. Legalábbis pár játéknak tuti bukni kell még ahhoz, hogy átgondolják ezt a "kötelezőséget".
-
NyalokAA
aktív tag
Igen
adtak ki hivatalos értesítést , hogy csak a pre build tartalmaz denuvot a leakek elkerülése végett.
Aztán , hogy a népfelháborodás miatt kerül e ki belőle vagy eleve így gondolták azt döntse el mindenki maga, de ha még denuvoval se kell számolni és úgy ekkora a gépigény az megint felvet pár kérdést az optimalizációval kapcsolatosan.
-
MikeWazowski
veterán
Hát ez gépigény alapján nekem felejtős...
-
k-adi
nagyúr
tejóég elég combos gépigény
-
Terek
tag
Nem az én stílusom szóval kihagyós,pláne amint megláttam,hogy RT alap.Köszi,de köszi nem.Elhiszem,hogy kell az nGreedAI-nak a reklám,de ennyire erőltetni egy benchmark szintű dolgot.Elképesztő.Már 3 vga generáció óta erőltetik és még a sebesség semmit sem javult.SŐT......
-
Low Noise
senior tag
Remelem nem igaz, hogy 1440p ben egy RTX 4080 al csak 60FPS lesz, az gyalázatosan kevés.
-
NyalokAA
aktív tag
Nagy kópék a Bethesdas fiúk. A gépigény mellé még meghintették egy kis denuvoval is release előtt 2 nappal , hogy igazán finom legyen az élmény
Nembaj 14 nap game pass most 350Ft
-
Vicces, hogy ez ugyanaz az id Tech 7 motor, mint a Doom Eternal alatt, mégis ég és föld a követelmény... 4080, hogy FullHD-ban meglegyen a 60 fps RT alatt, szánalom.
-
GodGamer5
addikt
Újabb vicc gépigény...
-
George85
tag
Hardver igény egy kicsit sok, vagy az én laptopom kevés,
ezt ki se próbálom, ráadásul nem is third person a nézet... -
Bad Pritt
félisten
Előtöltve, szerintem a Halo Infinite óta nem vártam ennyire Xbox játékot, remélem méltó lesz az eredeti trilógiához (a többi nem létezik
). Meg amúgy szerettem a régebbi Indy játékokat, Fate of Atlantishoz nem nyúlnék már vissza, de az Infernal Machine megvan GOG-on, az Emperor's Tombot pedig Games with Gold játékként megkaptuk még 2021-ben, azt végig is vittem, kellemes kis nosztalgia trip volt. Kíváncsi leszek, a MachineGames vissza tud-e térni a régi formájához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest