- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
waverider #202 üzenetére
Én csak s8109csa kollégát idéztem, a felelősség az övé.
Nem mellesleg ő is azt írta, hogy ''ha esetleg van valami univerzális távirányítód, akkor arra nagyon minimális az esélye, hogy az iMON jeleit meg tudja tanulni'' - nagyon minimális, tehát valamennyi esélye azért van. Lsd. logitech harmony 885.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
waverider #198 üzenetére
Logitech távirányítójához le lehet tölteni valamiféle definíciós programfájlokat, amik tartalmazzák egybizonyos készülék IR jeleit a hozzájuk tartozó funkciókkal.
Namármost Logitech.nél, a kiírásuk szerint 175000+ ilyen file van. Valszeg iMon-hoz is akad, de lehet, hogy nem. Emellett Logitech távkapcsai taníthatók...
Azt meg kétlem, hogy egy izmosabb tanítható távirányító ne tudná megtanulni iMon jeleit. Persze nem azokról van szó, amit tartalmazzák 10000 készülék jelét, a tanítás meg ''csak'' annyiból áll, hogy ki kell választani egyet ezek közül, mert azokban biztos nincs iMon!
Azok viszont, amik úgy tanulnak, hogy fordítsuk szembe a két távirányító IR-részét, és nyomjunk meg egy gombot az egyiken, a ''tanulj''-t meg a másikon, valszeg le tudják ''másolni'' a jelet!
Íme a kedvenc távirányítóm: [link] -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
waverider #192 üzenetére
EQ fülön ''csak'' forrást tudok választani, illetve annak szintjét állítani. Semmilyen késleltetést nem találok. Sztem ez a feldolgozás miatt alakul ki. Figyelem egy ideje. Eleinte nincs késés, aztán egyre több. Csak olyan illúzióromloló, hogy hallod a basszust, és csak rá 1mp-el lendül az alsó ''oszlop''...
Neeem egyelőre nem szeretnék másikat, csak keresgéltem, hogy van-e a piacon, de nem találni (úgy általában). Szal elmondhatod, hogy MO-n egy igen kis (ha nem egy személyes) klubba tartozol. Prsze nekem és faternak sincs oka panaszra a deck-el... Bevallom, legjobban a torzításmentes mélyhangkiemelés hiányzik. Más nem! A többi kicsit ''problémás'' volt számomra. -
waverider
senior tag
válasz
waverider #180 üzenetére
2 dologra gondoltam:
1. dolog:
az iMon kezelő/iMon segédprogramok/frontview füleknél a Médiainformációnál
a WInamp, a Media Center, Power Cinema teljesen szürke,
tehát az előttük lévő jelölőnégyzet sem kapcsolható ki vagy be.
Lehet, hogy ez a gond?
Hogyan lehet ezeket a füleket aktiválni?
2. dolog:
az iMon kezelő/iMon segédprogramok/frontview füleknél a Grafikus Equalizer fülön
hiába pipálom ki az EQ Display sorban az
1. When iMedian & Winamp Play
és a
3. Mutassa Minden rendszerhangra
opciót (tehát a középsőt nem!) akkor sem változik semmi
Ezen lehet változtatni, vagy miért nem történik semmi?
(volt program illetve gép újraindítás is)
Lehet ezeknek van közük hozzá, hogy nincs grafikai megjelenítés?
Köszi! -
törölt tag
válasz
waverider #131 üzenetére
Na, sikerült szerezni?
Közben látom, kijött a 6.01.0122-es firmware. Miután bluetooth headsetet is használtam a géphez, eddig a rendszerhangoknál nem működött Auto módon a grafikus Equalizer...ezzel a verzióval megoldódott ez is!
Amit viszont furcsálltam: mindez úgy működik csak, hogy az EQ Source alatt a hangkártyát Bluetooth Audio-ra állítom az Audigy 2 helyett...meglehetősen furcsa...
(Így lehet, hogy a régi software-el is ment volna a dolog, de azzal ezt nem próbáltam.) -
törölt tag
válasz
waverider #129 üzenetére
Hmmm...akkor én vittem volna el az utolsót?
Többi helyen is nézted már? Itt talán tudnak hozni: [link]
Közben megoldódott az mp3-ak keresésénél történő fagyás: igaz, ehhez az kellett, hogy átszerkesszem az összes ID Tag-et...nem volt kis munka, de amúgy is rendbe kellett már szedni őket, így duplán örülök, hogy ez is megoldódott!
Sajnos, mikor az iMedian-t leviszem ikonba, ill. teljes képernyőre teszem, a zene lejátszása megakad...ez ellen lehet valamit tenni?
Van tapasztalat arról, hogy a Leadtek WinFast TV2000XP Global kártyával együtt képes működni az iMedian? -
s8109csa
tag
válasz
waverider #88 üzenetére
Sajnos nem tudom. Csak a Hauppage kártyákban vagyok biztos, meg hogy a Leadtekeket nem igazán támogatja.
Azonban egy biztos: A frontend szoftver képes rá, hogy elindítsa a TV alkalmazást, amit a tunerkártyához adtak. Így gyakorlatilag nem szenvedsz hiányt, elindul a külső alkalmazás és azt kezelheted az iMON távirányítóval ha hozzáprogramozod, azaz az alkalmazás vezérléséhez szükséges billentyűparancsokat az iMON távirányító gombjaihoz rendeled.
Ha pontos választ vársz, tedd fel a kérdésed a fórumukban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fotó állvány eladó
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest