- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
A nero-t legalább 6* telepítettem újra más-más verziót. Rosszabb esetben nem is látta a DVD írót, jobb esetben pedig ugyanígy nem képes képfile-t írni. Egyébként az egész program marhára idegesítő... már azon voltam, hogy kiírom a nero-t egy cd-re, hogy legyen mit összetörni :))
Más progiból az instantCD-t próbáltam, de szintén nem látta az íróm...
Egyébként egy zacskón kívűl semmit se kaptam hozzá, pedig sulinetben lett vásárolva. Lehet, hogy vissza kéne vinnem a boltba, hogy mutassák már meg hogyan másoljak vele CD-t....
[Szerkesztve] -
mzprox
aktív tag
válasz
Adrian Mole #7 üzenetére
Ja, az be van kapcsolva.
-
mzprox
aktív tag
válasz
Adrian Mole #3 üzenetére
Mi az a DAO?, Hol lehet állítani?
[Szerkesztve] -
mzprox
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iszonyú idegesítő problémám... A Nero 6-ossal próbálnék imagefile-t kiírni, de mindig közli, hogy nincs elég hely a cd-n. mielőtt közlitek, hogy az iso vagy akármilyen file-t ne adatként írjam ki közlöm, hogy annyira azért nem vagyok lámer csak majdnem... :))
A DVD íróm valami Sony D meg U betűvel (pontosan nem tudom). Más Optikai meghajtó nincs a gépben, tehát mikor CD-t másolnék sourche és destination drive ugyanaz. Miután beolvasta a CD-t minden üres lemezre közli, hogy nincs elég hely rajta. A régebbi képfilejaim kiírásával ugyanilyen gond van. A túlírást engedélyeztem. Egyébb ötletem nincs :O :O :O
köszi!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Suzuki topik
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest