Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Ahogy Te is sejteted a fentebbi írásodban, amennyire én tudom a Logi saját kupakokat használ ennél a típusnál, de ezzel kapcsolatban biztos jön valaki megerősíteni.
Ezzel az a gond hogy low profile-ban már a nem magyar, hanem mondjuk UK vagy DE kiosztás terén is "ellátási problémák" vannak(szűk a választék), de a magyar nyelv terén aztán végleg.
Pl ott van Afterhours webshop, Ők szoktak pl Keychron low profile billekből időnként árulni magyar kiosztást, esetleg a supportjukra egy próbát tehetsz, hogy hátha tudnak irányt javasolni.Nekem most a G915 full size után egy Keychron K13 PRO-m van ami szintén low profile, gyárilag német kupakszettel rendeltem mert ahhoz volt a legtöbb lehetőség, de ékezetes betűk terén ez is messze elmarad.
De amit +-ban rendeltem hozzá még jobb felületű kupak szettet, na annál végképp ki kellett hagynom 1-2 kupak cserét, mert egyszerűen nem hogy magyar, de még DE vagy UK, tehát ez az ISO kiosztást nem tartalmazott ez a szett...nem hogy ékezetes karakterek, még nagy alakú enter sincs benne, aztán még folyton félreütöm azt is amikor zárójelet akarok írni, mert az ANSI kiosztásban nem a 8-9-en vannak, hanem egyel jobbra, a 9-ö billeken.Ja és azt még nem is írtam, hogy a még jobb felületű kupak szett esetén a karaktereken átvilágítást is elfelejthetem, ami azért gáz mert külön alsó bill tálcám van és nem világítja meg a billzetet a monitor fénye mint másoknál.
A G915 DE tactileomat ajándéknak szánom...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Cyberpunk 2077
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest