Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Dell notebook topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
válasz juhlaci #7940 üzenetére
Már kezdtem megnyugodni, hogy jól fogalmazd meg, amit szeretnél, de a végére eldurrantottad, és warez-be ment át!
Sys.txt-be ez legyen benne:
[interface]
resolution_dir="800_480"
vga=0[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480Ha minden tökéletesen passzol (data.zip, branding.zip és skinek felbontása), akkor mennie kell!
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz juhlaci #7944 üzenetére
A skineknél így látatlanban nem lehet megmondani, hogy ki kell-e bontanod, vagy sem. Ugyanis maga a skin is zip állomány, de van amikor a terjesztés során az összes szükséges részt ismét összecsomagolják. Akkor viszont azt használat előtt ki kell bontani.
Egy tényleges skin valahogy így néz ki:
diMkaWA_P132_day_CsL_800.zip
diMkaWA_P132_night_CsL_800.zipTöbbnyire abból ismered fel, hogy kettő van belőle, nappali és éjszakai. Ha a skin csak egy db tömörített állomány, akkor azt nyilván ki kell csomagolni. De ha kicsomagolás előtt belenézel, akkor rögtön kiderül, mert általában leírás is van benne. A skinben meg nincs.
-
m.jeno
senior tag
válasz juhlaci #8125 üzenetére
Végül is a legtöbb liszenszet tartalmazó fálj , a kérdés inkább az, hogy melyik 20 országot tuod bekérni, mert nagyon gyanus, hogy az a 20 keleteurópai, nérzd, meg, elképzelhető,hogy csak keleteu. térképliszenszet tartalmaz, szerezz mellé egy másik teljes eu-t tartlmazó liszenszet.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
kisspista
senior tag
válasz juhlaci #8347 üzenetére
Milyen a TMC vevő? Ehhez szoktak adni egy speciális szivargyújtó dugót, melyhez csatlakoztatni lehet a TMC tápvezetékét. Van olyan is, ami belső táplálást kap, közvetlenül a navigáción keresztül.
Alternatív megoldásként pedig a szivargyújtó dugójának szétszerelését javasolom, egy forrasztással csodákat lehet művelni. De persze érteni is kell kicsit az elektronikához.... -
m.jeno
senior tag
-
-
juhlaci
tag
válasz juhlaci #18446 üzenetére
Nem tudom, hogy ér e valamit de a here.com oldalon megjelöltem az elkerülő út hiányát a 2015Q2 es térképen. [link] sajnos az NNG térképet skin hiányában vagy a fogyatékosságom hiányában nem tudom választani! vagy sys probléma is lehet a map_ta üres volt az NNG most ott van, a másik két mappában van térkép. A lényeg, hogy térkép nézetet , 3D autót tudok választani de...... alul a bemutatkozó sor amit 4 éve választottam találó. a nevemben a /juh/ az Juhász
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
juhlaci
tag
válasz juhlaci #18448 üzenetére
Érdeklődnék, hogy a GJmpp_v1.12 skin hol elérhető? 800X480 felbontású a GPS és térképet szeretnék cserélni. A másik kérdésem, ha a sys.txt beírásainak megfelelően felcserélem a mappák tartalmát akkor újra indítás után melyik térkép mappát fogja elérni ill. TO , vagy TA ,vagy TN mappába kell, hogy tegyem amit használni akarok? Primo 1.2 van most fent!
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
Vyndree
őstag
válasz juhlaci #18554 üzenetére
Nálam más volt a helyzet, igaz nem sok helyen teszteltem, mert hamar lecseréltem. Ha ven hedved vesd össze a valós képpel műholdról, látni fogod a HERE 98%-ban jó, míg az NNG szó szerint használhatatlan. Átvisz a városon, de ha valamit keresel már nem találsz oda.
Itt egy városrész. Mikor ott jártam és azon gondolkoztam, lehet nem is jó városban vagyok?
[link]
A jobb oldali kicsi a HERE (2015_Q2), a jobb oldalon pedig az NNG (2015_06_150715). A képen csak néhány hibát jelöltem, ha tüzetesen megnézném úgy össze lenne firkálva hogy nem látszódna a térkép. Ez igaz Ózdra és Keszthelyre is, más városban nem néztem, szóval kettőből kettő.
A parkolók nincsenek rajta, a körforgalom ami rajta van az nem létezik, a 15 éve már ott álló benzinkút nem létezik, még a beállója sincs rajta, az utca ahova be akar vinni az már három éve sétáló utca, ami két éve egyirányú oda is be akar vinni szembe természetesen, ami nem egyirányú oda persze nem visz be mert azt hiszi nem lehet behajtani és még sorolhatnám.
Igazi 2003-2005-ös Destinator feeling volt (most azonnal bocsánat is kérek MapMonkey-től a rossz hasonlatért )* Lehet hogy a most épült út már rajta van, odatalálsz Szegedre Ásotthalomról (ami szerintem navi nélkül is menne) de ha városon belül utcát keresel, vagy parkolni szeretnél, akkor a kis utcák ismeretének hiányába miatt teljesen használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Horgász topik
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok