Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
-
cartman|
tag
google fán kerestem ,de csak proxy szerver konfigolásról írnak, nekem ugye pedig KLIENS alapú kellene
:O :O :O :O :O
konkrét progit meg nem találtam
[Szerkesztve] -
cartman|
tag
és az mi fán terem :)
-
cartman|
tag
up
-
cartman|
tag
Hi!
Lenne egy fura kérdersem:
Egy helyi hálón vagyok, és egy routerrel kapcsolódom a netre, melynek ip-címe 192.168.0.1 az én gépem címe 192.168.0.190. A többieknek vindoze van, és a Netlimiter nevű progit használják az internet sebességének korlátozására.
Az lenne a kérdésem hogy létezik -e ilyesmi program linux alá, illetve ha nem akkor meg tudna valaki dobni egy shell script-el ami beállítja a router felé/felől menő adatok sebességét?? ifconfig biztos tud ilyesmit.
A jószomszédság megőrzése miatt fontos lenne :))
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest