Aktív témák
-
bbazsy
őstag
[L]http://www.java.com[/L] ott a free download, leszedi és 90% megy, de az a 10% nagyon idegesítő...
sun.java ról pontosan melyiket szedjem le, és telepítsem ???
Windowsos jobb ? :) [ pfuj, milyen kerdes ] -
G@ben
addikt
Na megoldottam a problémát, ami nálam is ugyanez volt. Norton firewallban az Ad blockingban ki kell kapcsolni a Turn on ad blockingot. Nekem egyből megjavult. :)
-
salazol
őstag
Nem, az IE biztonsági beállításaiban.
Az igaz, hogy nem egyenként tiltogattam a dolgokat, hanem felhúztam a csúszkát magasra, ezzel az activeX meg minden egyéb tiltvavan.
Hozzá kell tennem, úgy böngészek általában, hogy az IE be van állítva egyéni szinten minden tiltásra, csak a fájlletöltés engedélyezett, kukik is tiltva, ezzel látogatom a rizikós oldalakat. A mozilla alapon van, ezzel böngészek ''normál'' oldalakon, pl. prohardver. -
sonar
addikt
2k alá mondjátok a megoldást!!!
végignéztem a tűzfal beállításait és engedélyeztem a javakat de semmi javulás -
salazol
őstag
A Norton Internet Security tudja tiltani a Javát, webhelyenként különböző tiltásokkal és engedélyezésekkel. Nem tudom pontosan, hogy mire kell kattintani, hogy a beállításokhoz juss, mert nekem nincs pénzem erre a szoftverre. Amikor még AtGuard volt a neve, akkor próbálgattam, aztán 30 nap elteltével töröltem.
Az IE biztonsági beállításait megnézted? -
sonar
addikt
inkább nem mondok semmit megyek aludni!
reggel 7 kor ébresztem a jónépet -
sonar
addikt
mIT kinek?
-
sonar
addikt
Töled kérdezetm!
Ah már hulla fáradt vagyok!És elegem van!Ma házasodott meg a tevém és a rohadt gépemen nem tudok bejutni a kedvesemhez :((( -
sonar
addikt
TŰZFALAD VAN?
-
G@ben
addikt
Nekem is ugyanez a problémám XP-vel. Kb két hete csinálja ezt. Akkor nem volt fent java virtual machine, és egyik napról a másikra eltűnt a teveclubos menü, pedig nem is telepítettem semmit meg nem is szedtem le. Most van fent java, de így se megy. Én is várnám az ötleteket, mert nagyon idegesítő! Köszi!
-
sonar
addikt
Nem tom! Nekem okos emberek azt mondták biztos azért nem megy! Én elhittem nekik de hogy hogyan kéne megcsinálni azt ők se tudták ezért fordultam ide! A PH-n sok okos ember van és vki biztos tud segíteni!
-
sonar
addikt
2k van meg Norton internet sec
hol nézhetem meg hogy tiltja e a javat? -
sonar
addikt
Vki segítsen please!
Az a gondom,hogy a javas részeket a honlapokon nem tudom megnézni!
Pl teveclub nál az adatlapom,meg a jojateknál se tudok zsugázni
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest