Hirdetés
Aktív témák
-
lapzso
friss újonc
Sziasztok!
Tökéletesen működött az időzített bekapcsolás amíg meg nem jött a gépre egy win10 frissítés nem tudom melyik lehetett a ludas, bár nem értem mi köze egy kikapcsolt állapotban lévő gépnek ahhoz, hogy frissült az Op rendszer. Aztán jött egy újabb frissítés és hirtelen megint megint bekapcsol a gép. Kb 2 hete megint frissítést kaptam és azóta megint nem kapcsol be! Biosban lehet valamit állítani esetleg amire én még nem jöttem rá? Köszönöm ha segítetek! -
Vidual
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy kicsit újabb alaplapom van, mint amik a téma keletkezésénél léteztek, és nem találom a Power Management nevű menüt.
Tudnátok nekem segíteni, hogy ennél az alaplapnál: ASROCK N68-VS3 UCC OEM hol lenne érdemes keresgélnem?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Egyébként az elgondolás nem hülyeség, és olykor fontos alkalmazás lenne. A telefont is ha kikapcsoljuk északára, de be van állítva az ébresztő, akkor a telefon saját magát kapcsolja be. Valami ilyesmi lehetne a számítógépeknél is.Mégegyszer köszönöm!
-Vidu -
kovacszk
senior tag
Tudom belegondoltam ezért írtam hogy nem emlékszem hogy működött-e!
De tisztán emlékszem rá hogy jó pár évvel ezelőtt belebotlottam ilyesmibe! Talán nem kikapcsolta hanem valamilyen készenléti állapotba rakta vagy valami ilyesmi! remélem valaki még találkozott vele és tud valamit! -
kovacszk
senior tag
Hello mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy létezik-e valamilyen megoldás hogy egy gépet valamilyen időpontban autómatikusan bekapcsoljak? Régebben minthe találkoztam volna ilyen programmal de már nem emlékszem rá, ahogy arra sem hogy működött-e egyátalán!
Kérem segítsen valaki fontos lenne! köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest