- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Aktív témák
-
Bobojsza
aktív tag
válasz
Adrian Mole #24 üzenetére
En lattam a tft-is, jonak tunik szep eles a kepe....
es konnyu, szep, csak ne kerulne annyiba... -
karib
addikt
válasz
Adrian Mole #21 üzenetére
Szerintem korrekt ajánlat. Újonnan olcsóbbat nem nagyon fogsz taláni, a Centrino pedig egy nagyon eltalált platform. Az eNote-ot agyba-főbe kalapálja sebességre, minősége egyiknek sem egy IBM-é, tehát itt sincs differencia.
Mivel nem ismerem a típust, sőt a Clevót sem nagyon, ezért pusztán az én véleményem alapján ne válassz, de papíron és ár szerint nekem tetszik. -
karib
addikt
válasz
Adrian Mole #19 üzenetére
Szerintem Pentium-M-mel rossz gépet csinálni csak nagyon dilettáns hozzáállással lehet, tehát ez a Clevo sem lehet rossz. Összességében papíron nagyon hasonlít a nemrég bemutatott Benq Joybook 5000U-ra. Mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #18 üzenetére
Konkrétan CLEVO M360C-re gondoltam.
-
karib
addikt
válasz
Adrian Mole #15 üzenetére
Az ECS-t továbbra sem ajánlom, egyszerűen túl gyenge, túl nagy, és valszeg a leggyengébb alkatrészekből építkezik, hogy olcsó legyen. Ezen nincs mit szégyellni, egyszerűen nem lehet másként enyniért notebookot előállítani. Az újabb ECS-ek már jobbak, sőt van elég bika centrinós megoldásuk is (itthon még nincs).
Az eNote meggondolandó, de a 240 ezer nettó nagyon meredek összeg. A 933-as C3-at egy lassabb P3 valszeg simán leveri. A kijelzője pedig napi használatra nagyon kicsi. TV outot nem látok én sem, biztos reklámoznák, ha lenne rajta. Asszem magyar billentyűs - de a Bluefish körúti üzletében ki van állítnva, ha érdekel, nézd meg személyesen. Ha a hordozhatóság fontos szempont (1,3 kg!), akkor újonnan nem nagyon lehet ilyesmit, ennyiért találni.
Szerintem azért érdmes körülnézni a használtak között is, mondjuk jobb márkáknál. Vannak olyan gépek, amelyekre 3 év világgarancia vonatkozik, tehát még két éves gépnél is még védve vagy, még ha külföldi is a gép... Kereskedőt nem tudok ajánlani, de biztos akadnak korrektek. Vásárlás előtt pedig le lehet informálni szériaszám alapján a gépeket, hogy meddig van rájuk garancia, nincs-e lopottként bejelentve stb. Nemtom, hogy ez kisebb márkákra mennyire igaz, de már a HP-Compaqnál is meg lehetett csinálni, IBM-nél, Toshibánál szintén tuti megoldható.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest