- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
AntiTalent
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy a topicindító és Retekegér hozzászólásához is segítség, amit írok:
hasonlóan jártam én is, legalábbis a villogó kurzorral és a tovább-nem-lépéssel.
A gond egy bizonyos supervisor password volt, ami az ibm notik egy biztonsági funkciója. Ha aktivizálva van, akkor bármilyen hardware-cserénél be kell írni és csak utána hajlandó elindulni a rendszer. A csere elég tág fogalom, nekem pl. akkor jött elő, amikor kifogyott az alaplapi gombelem és néztem, hogy mi van, miért nem indul újra...
A neten körbenézve van rá megoldás, nézzétek meg itt, összedobtam róla egy doksit. Vigyázat, 30mb a doc fájl
[link]
Egyébként még az én gépem sem javult meg, úgyhogy várom a jelentkezőket, akik tudnának segíteni áramkört barkácsolni, ami kiolvasná a biztonsági chipből a kódot. (leírásban benne a howto).
Köszi!
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gyúrósok ide!
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Honor 200 pro
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest