Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AntiTalent
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy a topicindító és Retekegér hozzászólásához is segítség, amit írok:
hasonlóan jártam én is, legalábbis a villogó kurzorral és a tovább-nem-lépéssel.
A gond egy bizonyos supervisor password volt, ami az ibm notik egy biztonsági funkciója. Ha aktivizálva van, akkor bármilyen hardware-cserénél be kell írni és csak utána hajlandó elindulni a rendszer. A csere elég tág fogalom, nekem pl. akkor jött elő, amikor kifogyott az alaplapi gombelem és néztem, hogy mi van, miért nem indul újra...
A neten körbenézve van rá megoldás, nézzétek meg itt, összedobtam róla egy doksit. Vigyázat, 30mb a doc fájl
[link]
Egyébként még az én gépem sem javult meg, úgyhogy várom a jelentkezőket, akik tudnának segíteni áramkört barkácsolni, ami kiolvasná a biztonsági chipből a kódot. (leírásban benne a howto).
Köszi!
Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest