- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
válasz
sniphoe #22272 üzenetére
Jó a kérdés, mert én is épp ezt a hirdetést nézegettem az ára miatt. Az enyémben +1GB RAM és +200GB HDD van és ez is bír 2-3 órát, valamint nincs rá már gari, de én tudom hogy teljesen hibamentes, csak nem T hanem R... Szóval az enyémet venném akár 56k-ért. De amúgy értem amit az elején írtál, sajnos.
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Légyszives mondjatok valami árat a következő konfigra, mert lehet el fogom passzolni:ThinkPad R61 (7732-1EG)
Operating System: Windows XP Professional
T7100(1.8GHz), 3GB RAM, 320GB 5400rpm HD, 14.1in 1280x800, Intel X3100, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint reader, 9c Li-Ion akkuWinVista Business 32 recovery cd-vel. 2009-es vétel, alig volt hurcolva, csak a gombok fényesek, amúgy sérülésmentes.
Köszönöm!
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy kb 1 hónapja folyamatosan melegszik a vinyóm, legalábbis ezt állítja a HDD Life progi!
Legalábbis eddig nem rémlett hogy sipolt volna hogy "veszélyes túlmelegedés"! Most is 44°c-ot mutat (a max 48°c volt), de most nem jelez, persze CD íráskor szokott csipogni.Megtudnátok mondani, hogy normális-e ez, illetve foglalkozzak a gondolattal hogy vehetek lassan egy új vinyót, vagy egy új gépet, vagy engedjem el a fülem mellett a figyelmeztető jelzést? Ja, egy 2 éves R61-em van! És eddig a ventinek a hangját se hallottam.
-
riszter
senior tag
válasz
Napfénysüti #1903 üzenetére
Köszi a válaszokat! Sajnos nem válaszol sem pm-re, sem sms-re!
Azt hiszem ez a biznisz itt véget ért...
-
riszter
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy szerintetek ez a T400 ennyiért megéri-e? Lehet benne valami átverés? Hogyan tudom meg pl üzletkötés elött?
Egy barátom kért meg hogy keressek neki laptopot 130-140k környékén. A szokásos dolgok kellenek neki: internet, office, filmnézés (nem kell HD). Mivel nekem r61-em van, elsősorban TP-okat néztem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest